Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-11, 17:10   #1705
martunia_199
Zakorzenienie

Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
no to nieźle

możliwe, ale niezależnie ile wisi to potem tak przeraźliwie szuka, a jakbym mu smoka dała to go chce wciągnąć
Moja Zuzia też dzisiaj cały dzień na cycku wisi i jak ją odłożę to szuka dalej, ale ja niestety dokarmiam ją raz albo dwa razy dziennie butelką. Muszę karmić przez kapturki bo mam dalej poranione brodawki i jej nie leci tak jak powinno bo nie bardzo potrafi ssać przez to paskudztwo dlatego czasem ją dokarmiam. Teraz po 30 ml sztucznego śpi już chyba 1,5 h a po cycu max 0,5 h

Pisałyście że nie jecie nabiału - mi położna powiedziała żeby uważać na nabiał i nie jeść więcej niż 2 szkl mleka w przeliczeniu na inne produkty mleczne.

Kąpanie też jest z mega krzykiem

Kiedy wychodziłyście na pierwszy spacer? Ja chcę wyjść dzisiaj pierwszy raz - jest tak gorąco ale brzdąc nie chce się obudzić i nie wiem czy już nie za późno na pierwszy spacer i nie wiem w co ją ubrać

Co do szwów - byłam w piątek na zdjęciu i po zdjęciu jakoś tak mi gorzej tam jest niz jak je miałam. Został mi jeden szew rozpuszczalny

Czy Wasze pociechy też mają tak często czkawkę? Moja ma kilka razy dziennie

W ogóle to przepraszam ze tak chaotycznie piszę ale brak czasu niestety mi doskwiera

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora