2011-09-12, 00:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewczyny od opisów cz 18. część ociekająca seksem, czyli powracamy do korzen
Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina
w ogóle to jak chcesz te seks pozycję to ci odstąpię, skoro mam 2, tylko za przesyłkę mi możesz zapłacić 
|
o tak, chciałabym ale to w tygodniu jak będę mieć kasę to bym Ci jakoś przekazała za wysyłkę 
Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina
|
umarłam  oddaj trochę, też bym chciała się pobawić ale nie mam czym hahah
w ogóle jaka akcja ! wyszłam z domu co pisałam, że idę się spotkać z koleżanką. i tak idę z daleka już widziałam (sokoli wzrok, zasługa dużych oczu haha) że po drugiej stronie siedziało 3 chłopaków przy jakiejś tam restauracji z kebabem. no i idę i już z jakiejś odległości widzę, że się na mnie gapią. jak już się zrównałam z nimi to jeden z nich przebiegł przez ulicę i pyta się mnie jak dojechać na taką wiochę. spojrzałam na ich rejestrację najpierw (a co ) i patrzę, że mają jakąś dziwną, obcą no to zaczynam gadać jak tam dojechać a ten mi przerywa i mówi 'a może się poznamy?' a jak tak 'yyy, no nie wiem'... a on 'a kogo zapytać?' hahah. koleś w ogóle nie w moim typie, mojego wzrostu może z 3 cm niższy a ja nie lubię niższych, miał tylko ładne oczy coś jak Cam Gigandet (James ze Zmierzchu haha) a tak to nie mój typ, no chyba, że byłby wyższy to jeszcze, jednak wzrost ma u mnie duże znaczenie bo ja sama jestem wysoka i uwielbiam wysokie buty. i zapytał się co dziś robię to mówię, że jestem umówiona bo akurat szłam spotkać się z koleżankami i niedawno z resztą wróciłam. a on, co robię jutro a ja że mam kilka spraw do załatwienia (bo z rana jadę do centrum) i co robię o 12 hahaha.
po prostu pierwszy raz taka przygoda mi się trafiła i brechtam  
|
|
|