Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy krem do depilacji moze zadziałać jak peeling?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-12, 00:08   #3
Aimee_J
Zakorzenienie

Dot.: Czy krem do depilacji moze zadziałać jak peeling?

Mojemu TŻetowi, który spalił się dużo bardziej niż ja [sam sobie winien, bo dobrych rad nie słuchał] skóra schodziła po dwóch, trzech dniach. No i strasznei narzekał, ze go boli. Ja czułam, ze jestem napieczona, skóra pobolewała jednak może ze dwa dni po czym wszystko wróciło do normy.
Myślałam nawet, ze skoro do dziś nic mi się nie działo - to już opcję schodzącej skóry mam za sobą - tym bardziej, ze mając z natury suchą skórę starałam się nawet kilka razy dziennie nawilżać dodatkowo. Dzisiejszy widok mnie zwyczajnie zbił z tropu i zdziwił niesamowicie tym bardziej, ze minęły ponad dwa tygodnie Prawdę mówiąc nie wygląda to tak jakby skóra miała być wrażliwsza. Ale moze faktycznie masz rację i podaruję sobie eksperymenty.
Jednak opcja z peelingiem mechanicznym... No osobiście stronie od tego niesamowicie, bo naprawdę, jakoś większość do tej pory sprawiała, ze potem jeczałam, ze mnie piecze po nim skóra.
Aimee_J jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując