2011-09-12, 17:05
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Dzien dobry
Doczytalam, ale przyznaje - mega szybciorem.
Duzo sie u nas dzieje ostatnio... (jak zwykle )
Dzis rano bylismy u osteopatki czaszkowej (ale strasznie to brzmi po angielsku tak niewinnie cranial osteopathy), wyczytalam, ze dobrze pojsc z maluszkiem na wizyte po traumatycznym porodzie (a nasz do takich z pewnoscia nalezal...).
Pani byla bardzo mila, ma wiele lat doswiadczenia z niemowlaczkami i sama wizyta ciekawa, dam Wam znac czy cos to da, ale dopiero za 2-3 tygodnie ...
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy
|
Cytat:
Napisane przez night25
|
Cytat:
Napisane przez Paulizia
|
Cytat:
Napisane przez zosiaaa
witam
Ddaaiissyy, Kiara
 dla Antosia od Lolki i Nadii Camomile
|
Dziekuje za pamiec kochane .
Nadia z okazji 4 m-cy od urodzin dostala dzis slawna juz na watku zyrafke, nastapilo pierwsze zapoznanie i akceptacja .
A ja odwazylam sie wejsc na wage, zostalo mi 2 kg do wagi przedciazowej, czyli zrzucilam w sumie 21 kg od porodu .
Rocznicowe buziaczki tez dla Lolkowego Antosia (pamietam zawsze, bo jest dokladnie miesiac roznicy miedzy naszymi dzieciaczkami ) 
Paulizia, za 6 kg!!! Brawo
migotko, mysle, ze mozesz spokojnie poczekac te 2 tyg z rozszerzaniem diety szczegolnie, ze Paulinka na samym UU.
Co do odstawiania, to ja obcinalam najpierw jedno karmienie na tydzien, potem 2, potem znow 1 na tydzien dwa razy, no i teraz jest UU 1x dziennie.
Zalezy czy wciaz chodzac do pracy bedziesz chciala karmic np. rano i wieczorem?...
Tez Wam zazdroszcze zjazdu.
15-go chyba tylko Gusia, Paulizia, Eve i ja bedziemy robic sztuczny tlum na watku
Czas edycji: 2011-09-12 o 17:09
|
|
|