Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Województwo Pomorskie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-21, 19:15   #2525
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22
Dot.: Województwo Pomorskie

Noo nie ladnie, nie ladnie ....Ja tylko zartowalam, ze wczoraj rozpisalysmy sie na 3 dni...

Ja dzis mialam w miare aktywny dzien, w poludnie 30min spacerek, potem chodzilismy /ja i TZ/ po sklepach, potem przyjechalismy do domku na obiadek, potem na zakupki zarciowe /bo wczesniej kasy nam zabraklo /,
a potem znowu 30min spacerek...I oto jestem

Dzis kupilam sobie bluzeczke brazowa bez rekawkow oraz spodenki w krateczke,takie do kolan.
W tygodniu chyba kupie sobie jeszcze jakis pasek i rajstopki brazowe pod spodenki /bo mam tylko czarne /, ale psssyyttt, bo sie jeszcze zastanawiam czy powiem o tym TZowi
Aha zakupilam tez taka slicznie pachnaca swieczke, przy ktorej teraz siedze i sie relaksuje

Agus wklej fotki lumpikowych ciuszkow, ja tez postaram sie zrobic fotke, ale nie obiecuje, bo ostatnio spadl mi aparat i szwankuje powaznie teraz buuuu.

Piwka dzis nie wypilam bo nie bylo kiedy, ale wciaz za mna chodzi ...
Agus wiesz przeciez, ze z Toba zawsze moglabym sie napic, szkoda tylko, ze tyle kilosow nas dzieli Ale co sie odwlecze to....

Oki , milego wieczorka, zajze jeszcze tutaj wieczorkiem, mam nadzieje, ze bedzie co czytac

Joanna22 jest offline Zgłoś do moderatora