Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-13, 15:04   #2013
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4

Hejka Nie ma jeszcze kuriera mam nadzieję że się domyśli że mamy nowy domofon-który jeszcze nie działa,ale bramę jak pociągnie to się otwiera bez klucza bo chciałam już grzebać w paczce buuu...teraz latamy z mamą na zmianę do okna i czekamy na kuriera

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Bo Rosie była taka sobie,dla mnie szczerze to w ogóle nieładna
A miss...jak na ciemnoskórą to ładna,ale nie przepadam za ciemnymi kobietami

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
właśnie dziewczyny narobiłam sobie bałaganu w szafie w poszukiwaniu zielonej tuniki, którą mam w avatarku, po czym mnie olśniło, że pożyczyłam ją kumpeli, która poleciała do USA na stałe
miałam kiedys pisac że nowy ładny awatarek,domyśliłam się że to Ty

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
a mi dzisiaj przychodzi paczka z Ori
faaaaajnie,i co tam brałaś dla siebie?

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
przyszła mi dzisiaj mini paczka z top coatem boski jest dzięki za polecenie
prosz (tez byłam polecajacą)

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja z zakupami też tak mam Jak sama nie zdecyduję o zakupie czegoś (szybko, bo okazja...), to mi to wykupią. Mój chłop mówi: poczekaj, nie ta będzie inna..., a gucio okazuje się, że potem nie ma już żadnej innej. Trzeba łapać okazję. Takie czasy, że nic długo nie poleży i nie poczeka...
Dokładnie tak samo mam,tyle rzeczy mam upatrzonych,to zwlekam-głównie bo nie mam pieniążków i czasem si,ę spóźnię o dzień-dwa i już sprzedawca nie ma tej rzeczy i nie będzie miał,choć wcześniej ciągle była dostępna...teraz też bym chciała sweter,to sobie nie kupięa już jeden sweter u tego sprzedawcy przegapiłam,szkoda...
Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
Hello
Czytam Was regularnie, tylko jakoś weny nie mam ...
Dopiero dzisiaj złożyłam malutkie zamówienie. Liczę,że jutro będzie paczka w paczkomacie. Zaszalałam z innymi zakupami i Avona w tym katalogu ograniczyłam
Hej Czarindia,dawno nie pisałaś co do Avonu i tej czerwonej torebeczki którą bym chciała za zakup od 500 zł,to pewna miła wizażanka zaproponowała że jak nie uzbieram 500 zł,to mi ją odsprzeda za 9,90 bo ona się w czerwieni nie lubuje,a uzbiera na nią na pewno

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Właśnie jem tortillę z szynka, serem, pomidorem i ogórkiem, a na kolacje tatar
Tortilla tatar

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a może mężuś cię zakropkował a teraz na nas chcesz zrzucić
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora