Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-13, 20:17   #1041
Sephinrot
Wtajemniczenie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość

A ja mam dylemat z tym weselem... czy gadać z Ł. czy nie... Seph oświeć dziewczyny... głupio mi z nim gadać...
oświecam w skrócie, skora mam przyzwolenie, a Ty dopełnisz opowieść
Agusia poznała na weselu przystojnego młodego chłopaka, fajnie im się gadało ze sobą i bawiło. Problem w tym ,że chłopak sam z siebie nie zagaduje, jak się Aga odzywa na fb to owszem on podtrzymuje rozmowę, ale potem cisza. Zero własnej inicjatywy.

przychylam się do tego co Ci wczoraj pisałam, zaproś go, najwyżej odmówi, trudno, ale przynajmniej będziesz wiedzieć czy ma ochotę na bliższą znajomość
Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość

Jestem podekscytowana zapisaniem się do szkoły... Ja wiem że w tym wieku to nie powinno być, aż tak podniecające, ale czuję się jakbym znowu była w sześciolatkach i miała pójść do pierwszej klasy... Ja bardzo na szkołę czekałam... taki strach i radość i tyle niewiadomych..
Lecę spać bo jutro zrywka po 5.
no i super , to bardzo dobra decyzja, poznasz nowych ludzi, i choć raz na dwa tygodnie oderwiesz sie od domu. Nie mówiąc już o dokształcaniu .

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Dla wszystkich

Wróciłam z dżogingu niebo zachmurzone na maksa, chyba będzie burza... idę pod prysznic i do kuzynki na herbatę

Miłego wieczorku starowinki
chudzielcu, Ty masz taką rewelacyjną figurę,że Ci dżoging nie potrzebny

a ja czytam romans na dobicie się
buziam wszystkie

Edytowane przez Sephinrot
Czas edycji: 2011-09-13 o 20:18
Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora