Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-13, 21:22   #2693
iustyna1
Wtajemniczenie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A dziś rano zadzwonił mój teściu i zaprosił nas na sobotę. Tym razem oni urządzają przyjęcie żeby pokazać Tymka rodzinie swoeje. Normalnie się uśmiałam. Papugi jedne Tak to by w zyciu na coś takiego nie wpadli, bo nie dość że nie mają takich rzeczy w zwyczaju i w ogóle nie wiem, czy wiedzą co to pępkowe, to nie są blisko z rodziną, a znajomych też bliskich nie mają dużo. Ale że moja mama zrobiła, to oni tez od razu muszą. Jak dzieci
Kochana to Ci się chyba po porodzie teściowa odmieniła, co? Bo z tego co pamiętam, to wcześniej nie bardzo się Wami interesowała. Dzwoni częściej?

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Teliczku kochany więc życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy ślubu i jeszcze wiele takich!!

AgaG koniecznie pokaże efekt końcowy ubranka

Ja też ostatnio jem jem jem i jem
Na dniach muszę iść zrobić mocz i morfologię, bo ostatnio mam często zawroty głowy, momentami okropnie mi słabo i duszn, parę razy nawet upadłam (dobrze, że bez małego na rękach). Mąż mnie goni do lekarza
Oj! Może to jakieś przemęczenie? Zdrówka ! Rób badania i daj znać jak wyniki .

Telik
najlepszego z okazji 2 rocznicy!

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, znowu was czytam jak po lebkach. Ostatnio ciagle padam na pysk, chyba musze wyniki porobic.

I pytanie do was, co zrobic aby Szymek kapiel polubil?? Normalnie od tygodnia kapiele staly sie koszmarem/
Jeśli kąpiesz go na głodnego, to może nakarm go trochę przed kąpielą a po niech doje? Może przygaś troszkę światło, dogrzej pokój czy łazienkę (tak tylko myślę co może mu się nie podobać). No i cieplejsza woda i wsadzanie w pieluszce jak już pisała Crazy.
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora