2011-09-13, 21:51
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Cytat:
Napisane przez Kasiulka22
Saga pisałaś, że Twoja córa ma jakiś brązowo różowy kombinezon, bardzo fajne zestawienie kolorów, mogłabyś mi rzucić link jaki to kombinezon  z góry wielkie dzięki 
|
Wklejam fotkę kombinezonu. Spodnie na zdjęciu wyglądają na czarne, ale to ciemny brąz. Kombinezon jest z kolekcji Chill Out. Mierzyłam Paulinie też ten turkusowy i jeszcze taki z kurtką w kwiatuszki. Ten Chill Out wydawał mi się najlepszy, jakoś Paulina najfajniej w nim wyglądała, zobaczymy jak się sprawdzi. W ogóle w tym roku to mam spory dylemat z wyborem kombinezonu - chyba dlatego, że mam za dużo wzorów.
Aaa, no i zakupy fajne - piękne spódniczki (ta z motylkami )
Jowiszkowa - gratuluję sprzedaży na All i po cichu zazdroszczę Mam sporo rzeczy do wystawienia - ciuszki, wózek, krzesełka do karmienia i jakoś nie mogę się zebrać.
Cytat:
Napisane przez Anisia25
Ja sprzedalam wczoraj stoliczek z Fisher Price. Piter sie juz nim nie bawil, a stal, zajmowal miejsce i sie kurzyl. Przyda sie innemu dziecku, a jemu za ta kase kupie cos adekwatnego do jego wieku 
|
To mi przypomniało jaka akcja była u nas po sprzedaniu stolika FP. To była jedna z ulubionych zabawek. Najpierw Paulina pomogła mi go przygotować do sprzedaży (pomagała w myciu, wycieraniu, itp), potem pomagała w pakowaniu go do wysyłki. Następnego dnia po wysłaniu stolika, obudziła się w nocy z płaczem, że ona chce stolik, że to jej ulubiona zabawka i mamy go jej oddać Oczywiście, stolika nie byliśmy w stanie odzyskać z powrotem, pojechał do nowego właściciela, Paulina dostała duży zestaw Lego w zamian, ale i tak jeszcze kilka razy się budziła w nocy z płaczem. Aż mi przykro było .
Mała faktycznie dobra cena na te spodnie z H&M. Wydaje mi się, że mogły być kupione np. na wyprzedaży. Mają komplet metek, więc raczej oryginalne. Nie kojarzę ich ze sklepu, ale raczej nie patrzę na spodnie w H&M, bo na Paulinę wszystkie są za szerokie w pasie Krótkie legginsy ma w rozm. 86 i pewnie jeszcze na przyszły rok wystarczą 
Marti śliczne fotki, takie radosne, słoneczne
Edytowane przez Saga
Czas edycji: 2011-09-13 o 21:54
Powód: dopisek
|
|
|