Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brąz ZIMNY czy POPIELATY. część II - wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-14, 12:58   #1036
LuzMariaa
Przyczajenie

Dot.: Brąz ZIMNY czy POPIELATY....czescII -wątek zbiorczy.

Dziękuję za szybką odpowiedz!!!
Ale Goldwellem miałam farbowane u fryzjera i dlatego zraziłam się do tej farby.. co prawda chyba to była Colorance, 4NN. Pożądany kolor miałam zawsze przez góra kilka dni.. i to po jakimś czasie po koloryzacji na początku zawsze za ciemno, wręcz czarno... a potem wypłukiwanie się mimo stosowania ochrony koloru do tego zniszczone włosy... Nie wiem czy to kwestia farb czy fryzjerki... Ale i tak mam barierę psychiczną:P Zarówno przed goldwellem jak i przed salonami fryzjerskimi.. zostawiam tam 250 zł za samo farbowanie i obcięcie koncówek.. a jest źle Wiec jak ma się wypłukiwać tak czy siak, wole eksperymentować w domu za mniejsze pieniądze
Chociaż przyznam, że moja siostra ma blond z goldwella i włoski jak marzenie

Wcześniej czytalam o majirel i były raczej pozytywne opinie, dlatego chciałabym spróbować... już mam tubke 5.0.. i tak potrzebuje drugiej tubki, mam włosy za łopatki, gęste. Po kupnie tej 5.0 wyczytalam ze wychodzą ciemno, dlatego chcialam z czymś jakiśniejszym wymieszać.. może ktoś stosuje Majirel i może cos polecic?
LuzMariaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując