2011-09-14, 20:04
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Cytat:
Napisane przez marzena_S
Zapałeczka, a co lekarz powiedział w temacie blizny, skąd ten ból wewnątrz i dyskomfort przy dotykaniu?
|
Cytat:
Napisane przez beata_1988
kurcze to nieciekawie z tymi infekcjami...  żebyś szybko zaleczyła, a co w temacie blizny Ci powiedział?
ja chodzę do dr P. Kokota, on przyjmuje w gabinecie na Potockiego, niedaleko Xerimy na Starówce  opinie różne o nim ale akurat ja sobie chwalę i chodzę do niego na NFZ bo przyjmuje też w przychodni u mnie i mam niedaleko - no i ma dobre układy z Błaszczakiem więc jak coś to nie ma problemu żeby jakąś konsultacje umówić z nim czy coś, mnie do niego wysłał bo mam dużą torbiel jajnika(tzn teraz się zmniejszyła o połowę już) i groziła mi cesarka i to w sumie tylko dzięki niemu udało mi się urodzić sn - bo dał mi wiarę w siebie że dam radę sama urodzić, porobił badania, usg przed samym porodem, bardzo fajny facet 
|
Dziękuję za kciuki 
Co do blizny to lekarz stwierdził, że wszystko okk, tylko mogłam ją nadwyrężyć, w sensie, że np. nosić coś ciężkiego czy coś. I faktycznie, wczoraj się głupia z wózkiem mocowałam ;/ Mam nadzieje, że to przejdzie i że się okaże, że on ma racje...
O doktorze Kokocie nie słyszałam szczerze mówiąc... A na NFZ gdzie przyjmuje i długo się do niego czeka?
|
|
|