Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-14, 20:04   #2831
zapałeczka
Zadomowienie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Zapałeczka, a co lekarz powiedział w temacie blizny, skąd ten ból wewnątrz i dyskomfort przy dotykaniu?
Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
kurcze to nieciekawie z tymi infekcjami... żebyś szybko zaleczyła, a co w temacie blizny Ci powiedział?

ja chodzę do dr P. Kokota, on przyjmuje w gabinecie na Potockiego, niedaleko Xerimy na Starówce opinie różne o nim ale akurat ja sobie chwalę i chodzę do niego na NFZ bo przyjmuje też w przychodni u mnie i mam niedaleko - no i ma dobre układy z Błaszczakiem więc jak coś to nie ma problemu żeby jakąś konsultacje umówić z nim czy coś, mnie do niego wysłał bo mam dużą torbiel jajnika(tzn teraz się zmniejszyła o połowę już) i groziła mi cesarka i to w sumie tylko dzięki niemu udało mi się urodzić sn - bo dał mi wiarę w siebie że dam radę sama urodzić, porobił badania, usg przed samym porodem, bardzo fajny facet
Dziękuję za kciuki

Co do blizny to lekarz stwierdził, że wszystko okk, tylko mogłam ją nadwyrężyć, w sensie, że np. nosić coś ciężkiego czy coś. I faktycznie, wczoraj się głupia z wózkiem mocowałam ;/ Mam nadzieje, że to przejdzie i że się okaże, że on ma racje...

O doktorze Kokocie nie słyszałam szczerze mówiąc... A na NFZ gdzie przyjmuje i długo się do niego czeka?