Wątek
:
2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-09-15, 15:03
#
989
Zariah
Rozeznanie
Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)
Cytat:
Napisane przez
agabi
ja dzisiaj czuję się brzydka strasznie ...wczoraj cały wieczór przeryczałam. byłam rano u fryzjera , pofarbowalam włosy na ciemny brąz. miałam wcześniej blond. przefarbowałam włoski na kolor zbliżony do mojego naturalnego, żeby ich tak często nie farbować w ciąży poza tym po porodzie nie wiadomo jak to będzie z czasem i w ogóle...a blond z odrostami wygląda okropnie ( przynajmniej u mnie ). efekt mi się spodobał. ale tż wrócil z pracy i spojrzał na mnie jakbym była największym 'pasztetem' na Ziemi i powiedział, że brzydko, źle i w ogóle mu się nie podoba...no to ja w płacz. a on zły, że wyraził szczerze swoją opinię a ja fochy jakieś mam bezsensowne... kurde, w ciąży jestem, nie powinien tak do mnie mówić, tak na mnie patrzeć...zero wrażliwości....zdołowana jestem od wczoraj masakrycznie...
hej hej. Glowa do gory.
jak ja przefarbowalam wlosy na braz (mailbyc blond ciemny ale fryzjerka zaszlala) to TZ przez 3 tyg sie przyzwyczajal.
Mowil mi ze nie pasuja do mnie i nie i nie
Tez plakalam
Po trzech tygodniach sie przyzwyczail i stwierdzil ze nawet fajnie.
Tylko ze on mnie poznal jako blondynke i slub wzial z blondynka a teraz zyje z brunetka wiec czuje sie dziwnie
Ludzi mi prawili "komplementy" np.: "pasuja Ci wlosy do brwi"
No masakra.
Wiec po 3 miesiacach wrocilam do blondu i.... TZ stwierdzil ze faktycznie lepiej blond ale juz polubil swoja bruneteczke
a ja sie tyle naplakalam niepotrzebnie przez niego.
Mezczyzni po prostu nie lubia zmian i trudno sie przyzwyczajaja.
A Ci co prawili mi te dziwne "komplementy" znow narzekali bo stwierdzili ze w ciemnych jednak bylo naturalniej
takze uszy do gory.
TZ sie przyzwyczai.
Powiedz mu ze ma w domku nowa laske, ognista brunetke
i ze nie kazdy ma takie szczescie
Znajdź więcej postów Zariah