Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe Panny już za mąż poszły, czas zacząć rozmowy bez litości-Sierpniówki 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-16, 15:49   #160
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny już za mąż poszły, czas zacząć rozmowy bez litości-Sierpniówki

Cytat:
Napisane przez APPLEJUSTINE Pokaż wiadomość
No Witam Wszystkie Sierpniowe Mężatki
Ja tez juz po wszytkim 20 sierpnia nastał ten dzien
Narazie zdjecia mam tylko od gosci, czekam teraz na plener bo zawsze a to pogoda nie dopisywala a to fotografowie nie mieli czasu
Jestem ciekawa czy da sie to domknąć do konca roku, miejmy nadzieje
A dzidziusia to mój mąż tez by chciał...ja może też ale mam umowe na czas określony w pracy i troszke obawiam sie konsekwencji...
Poki co pozyjemy zobaczymy
Jaką pogode mialyscie w dzien slubu?Mi sie trafila cudowna 20 nie byl ani goracy ani zimny i nie padal deszcz bylo idealnie
Pozdrawiam wszystkich
poczatkujaca forumowiczka
gratuluję Ja też jestem mężatką z 20-tego pogodę miałąm super- ani przez chwilę nie padało, wiał wiatr momentami dość mocno, ale już po przyjeździe do domu weselnego trochę się 'uspokoił'

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie dzis podkład i tusz z max factora, paletkę cieni sleek i pędzle do malowania
super zakupy
ja mam tylko jedną paletkę sleek, ale na pewno się jeszcze skuszę na kilka

A w tema ie dzieci, u mnie to wygląda tak, że będziemy się starać pewnie za ok.2 lata, bo w przyszłym roku planujemy zacząć budowę domu i chcemy zacząć starania już w naszym własnym gniazdku