Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-16, 15:54   #2912
capriola_87
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
my mamy na ustnym jedno z pytan m.in. czym sie powinna charakteryzowac przemowa polityka

kurcze nie wiem co zrobic... mam stara karte sim, prawdopodobnie jest bardzo zniszczona i zakloca np rozmowy. ale mam tez stary telerfon (tzn tel mam od czerwca, ale jest z komisu) i zastanawiam sie, co zrobic. bo wkurza mnie juz to i chyba zmienie telefon. srednio mi sie widzi wydawac teraz kilkaset zl na telefon, po to, by miec nadal na karte. mam w plusie. i zastanawiam sie nad mixem. ma ktoras z was? jak to wyglada?? jakies promocje, pakiety?
ja mam mixa, z promocjami to roznie, dziala tak jak na kartę z tą rożnica ze masz umowe i musisz doladowywac co miesiac regularnie. Ale raz na jakiś czas sa np fajne telefony za zlotowke ja jestem w mixie juz ponad 4 lata i jestem zadowolona

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

HA! Właśnie zerknęłam w plan i okazało się że w przyszłym tygodniu poniedziałek i wtorek mam wolny więc mogę zostać u TŻ aż do wtorku! Ale się cieszę!