2011-09-16, 16:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
Napisane przez kasikzaki
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------
Dzisiaj piąty dzień nowego wątku i 500 postów za nami 
|
Wychodzi średnio 100 postów dziennie Niezłe mamy tempo 
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------
Cytat:
Napisane przez Anulka_86
Cześć dziewczyny  Postanowiłam dołączyć do Waszego forum przyszłych mam.
Ja jestem obecnie w 17 tygodniu ciąży. Termin mam na 29.02 - 1.03. 2012...
Czytam co ciekawego piszecie i czasem zaczynam się martwić, że ja dla naszej kruszynki nie mam nic przygotowane.... mówię, że jeszcze czas.... itp. Postanowiłam z mężem przed świętami Bożego Narodzenia zrobić większe zakupy... tak więcej od razu. 
Ja ciążę, przechodzę ok. Jak na razie czuję się normalnie. Żadnych mdłości, wymiotów, zachcianek... nigdy nie miałam. Jedyne to to ,że częściej jestem głodna i bardzo smakuje mi wszystko co kwaśne... ale bez przesady nie mam zachcianki ,że codziennie MUSZE coś takiego jeść.
Mam nadzieję, że dużo się dowiem z forum i będzie miło...
Życzę samych miłych informacji na temat naszych kruszynek w brzuszku 
|
Witaj 
Cytat:
Napisane przez kamciurka
czesc kochane 
kropeczka wszystkiego najlepszego  ja mam dzisiaj imieninki  ale chyba nie ma zadnej coreczki Kamilki
widze ze znalazlas juz odpowiednia czesc
ja dzisiaj do gina na kontrole trzymajcie kciukasy...
AgaMili mnie tez cos nosi na Alanka mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko  chociaz jeszcze nie wiem jak TZ sie ustosunkuje
milego dnia wam zycze 
|
Kamciurka, wszystkiego najlepszego 
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
agawoo- A ostrzegałaś, że jadłaś czosnek?? 
Ojj chyba taak  choć staram się z nią mało przesiadywać, ale od kilku dni (odpukać) jest ok
|
No coś ty, gdzież bym psuła ludziom niespodziankę 
Zmykam do domku, już nawet szef mnie wyganiał
Czekają na mnie pierogi (od teściowej co prawda, a ona takie sobie robi, ale jak ruskie to i tak zjem )
Czas edycji: 2011-09-16 o 17:00
|
|
|