Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wizażanki ze SZKOCJI!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-16, 23:24   #730
Ironiaaa
Raczkowanie

Dot.: wizażanki ze SZKOCJI!!!

Przede wszystkim to przykro mi z powodu rozwodu, tyle ze wiem o tym ze czasem tak jest lepiej... Przeszlam sporo rozowodow w rodzinie, na szczescie ja poki co zadowolona mezatka.

Teraz do konkretow.
Mysle, ze jesli masz 2 lata doswiadczenia w pracy w Irlandi, wiec tym samym mialas kontakt z jezykiem i z rynkiem pracy (zachodnim), to nie powinnas miec problemu. Wazne zeby wiedziec gdzie i jak sie zaprezentowac.
Moge Ci pomoc w napisaniu porzadnego CV ktory trafia w tutejszego pracodwace, jesli chodzi o list motywacyjny to mocno indywidualna sprawa i trzeba ja dostosowac do przyszlego pracodawcy.

Rozumiem, ze bedziesz szukac pracy byle jakiej na poczatek, ale staraj sie robic tez cos zgodnie z Twoimi ambicjami i marzeniami, czasem sie udaje...
Gdzie pracowalas bedac w Irlandii? Moze praca w podobnym miejscu/ zawodzie bedzie latwiejsza do znalezienia?

Jesli wybierzesz Edinburgh to jestem w stanie Ci pomoc, przynajmniej na poczatek przekimac przez pare dni i pomoc w szukaniu mieszkania/ pokoju. Oczywiscie jesli bedziesz chciala i jesli bedzie taka koniecznosc (wyjazd bedzie faktycznie w ciemno i na slepo).
Ja sama mialam to szczescie, ze zjezdzajac do UK z Polski mialam tu juz faceta ktory wynajmowal pokoj w akademiku i studiowal tutaj. Teraz smiglo mi juz ponad 3 latka

Jak chcesz cos wiecej wiedziec, to napisz pw to podam maila/skype/gg i bedziemy mogly porozmawiac konkretniej.

Ironiaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując