Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-17, 08:35   #553
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki - długo netem się nie nacieszyłam bo z wami tu pisałąm i sie kontakt urwał padł sygnał i znowu byłam bez neta i znowu mam was do nadrobienia ale to nadrobie u siebie w domku bo teraz jestem u rodziców i net tu chodzi jak ..... noo muli więc nie będe sie z nim męczyć
w każdym razie u mnie ok w czwartek byłam u lekarza usg nie zrobił ale sprawdził szyjkę potwierdził plamienie więc przepisał luteinę kolejna wizyta za 4 tyg wiec przez ten czas mam brać luteine i się oszczędzac pozwolił mi chodzic bo mu mówiłam że od ciągłeego leżenia strasznei boli mnie kość ogonowa i łonowa ze płacze aż z bólu wiuęc zezwolił na chodzenie ale bez szaleństw oczywiscie stosunki nadal zakazane ehhh trudno
szyjka w każdym razie wygląda dobrze nic sie nie zmienia cały czas ma tą samą długośc i kanał wewnętrzny zamknięty a zewnętrzny tak jak był na 1,5cm poszerzony przez polipa tak jest wiec raczej zadowolona jestem szkoda tylko ze dzidzi nie widziałam na usg tylko serduszko słyszałam pięknie biło będe starać sie was podczytywać na bieżąco ale całkiem doczytam wszystko dojkladnei w domu u siebie bo tam szybciej nest działą tu jest bardzo spowolniony, buziaki i pozdrawiam
Moniś trzymaj się i uważaj na siebie
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora