2011-09-17, 08:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
dzien dobry 
Cytat:
Napisane przez bambusiek
Wszystkiego naj
|
dzieki 
Cytat:
Napisane przez nawojka8583
Kamciurka wszystkiego najlepszego z okazji imienin 
|
dziekuje 
Cytat:
Napisane przez Mijus
No już chyba lepiej, choć nie było lekko! Przedwczoraj wizyta u weta bo kot nic nie jadł i nie pił. Bidula dostała kroplówki i antybiotyki. Wczoraj znowu powtórka. Biedna ta moja kicia. No ale dziś jest poprawa, dostałam antybiotyki do domu więc jej nie stresuje wetem, wykupiłam chyba wszystkie możliwe saszetki w zoologicznym żeby w końcu coś zjadła...no i dziś się udało!Zjadła  Przyszła dziś do mnie pod kocyk, odstawiła mruczanki, więc liczę na to że zmierza ku lepszemu...ufff....we wtorek zdjęcie szwów i będzie to miała za sobą!
|
ja mam dwa koty kocura i kotke no i niestety kotki ciezej znosza sterylizacje niz koty kastracje, ciezszy zabieg niestety. Moja tez dochodzila do siebie z dobre 4 dni, lezala w tym kombinezoniku biedna taka, ale zobaczysz teraz to juz bedzie tylko lepiej, jak juz je to nabierze sil
Cytat:
Napisane przez kropeczka1984
Dziękuję za życzenia  Kamciurka wszystkiego najlepszego  imieniny tez mam dzisiaj 
Wlasnie testuje nowy tel i z niego pisze. Teraz bede mogła Was częściej czytać bez włączania kompa 
|
dziekuje i dla Ciebie podwojne zyczonka w takim razie   a Ty Edytka no tak a w ogole masz taki sam termin jak ja mam w karcie tak mi gin wyliczyl choc z kalkulatora wychodzi mi 14 a z usg na genetycznym wyszlo 6 
jaki masz telefonik?
Cytat:
Napisane przez uska000
hej laseczki 
ja po sesji czekam na efekty  ale zabawa byla przednia
Kamciurka wsyzstkiego naj
ide spac bo padam jutro nadrobie buzka 
|
dzieki kochana 
chwal sie chwal zdjeciami jak beda, musialo byc fajnie 
Cytat:
Napisane przez MMONIKA9
cześć dziewczynki - długo netem się nie nacieszyłam bo z wami tu pisałąm i sie kontakt urwał padł sygnał i znowu byłam bez neta i znowu mam was do nadrobienia ale to nadrobie u siebie w domku bo teraz jestem u rodziców i net tu chodzi jak ..... noo muli więc nie będe sie z nim męczyć
w każdym razie u mnie ok w czwartek byłam u lekarza usg nie zrobił ale sprawdził szyjkę potwierdził plamienie więc przepisał luteinę kolejna wizyta za 4 tyg wiec przez ten czas mam brać luteine i się oszczędzac pozwolił mi chodzic bo mu mówiłam że od ciągłeego leżenia strasznei boli mnie kość ogonowa i łonowa ze płacze aż z bólu wiuęc zezwolił na chodzenie ale bez szaleństw oczywiscie stosunki nadal zakazane ehhh trudno
szyjka w każdym razie wygląda dobrze nic sie nie zmienia cały czas ma tą samą długośc i kanał wewnętrzny zamknięty a zewnętrzny tak jak był na 1,5cm poszerzony przez polipa tak jest wiec raczej zadowolona jestem szkoda tylko ze dzidzi nie widziałam na usg tylko serduszko słyszałam pięknie biło  będe starać sie was podczytywać na bieżąco ale całkiem doczytam wszystko dojkladnei w domu u siebie bo tam szybciej nest działą tu jest bardzo spowolniony, buziaki i pozdrawiam
|
hej, fajnie ze wszystko dobrze, odpoczywaj
Edytowane przez kamciurka
Czas edycji: 2011-09-17 o 08:41
|
|
|