2003-11-06, 16:24
|
|
Rozeznanie
|
Re: Czy mogę się ufarbować hną albo rubiną?
Grażyna napisał(a):
> Beatko!
> ja raczej nie widze Cię w rudosciach, chociazby dlatego ,ze opisujesz w jakich kolorach sie lubisz, a zaden z nich nie pasuje do rudego.
> Raczej , jezeli chcesz zmiany, zafarbuj na mahoniowy braz, moze troche czerwonego wina?(tzn. o kolor mi chodzi, ale i kropeka dla pokrzepienia nie zaszkodzi )musisz iść w koirunku zimnych kolorow, tak wynika Twojego opisu 
Grażynko, jesteś Wielka! Oczywiście jak zwykle miałaś rację. Dzisiaj widziałam w tramwaju dziewczynę o dokladnie mojej kolorystyce (taki sam kolor oczu, jasna karnacja w odcieniu różowym, ubrana w niebieskie dżinsy i czarną kurteczkę - no tylko tak z 15 lat młodsza ode mnie). Nawt włosy miała z tego gatunku, co ja i identyczną fryzurę. I te włosy były ufarbowane na ciepły rudy kolor z kilkoma bardziej czerwonymi pasemkami. To się tak strasznie gryzło z jej kolorytem, że aż zęby bolą. Wybiło mi to z głowy pomysł farbowania się na rudo. Chyba jednak zostanę przy naturalnym kolorze, a z farbowaniem poczekam aż zacznę bardziej siwieć (na razie doliczyłam się 2 siwych włosów, które na szczęście są srebrne, a nie żółte i widać je tylko na mokrych włosach, po wyschnięciu gdzieś się chowają). Dzięki i pozdrawiam!
|
|
|