2011-09-17, 12:05
|
|
Naczelny Hipster
|
Dot.: FACEBOOK serwis społecznościowy
Cytat:
Napisane przez vilka1
A jak działa opcja ukrywania zdarzenia? kto go wtedy nie widzi i gdzie? i co to oznacza ze niektorzy znajomi moich znajomych na liscie na profilu są napisani czarnymi literami i nie mozna właczyc ich profilu? wiecie?
|
Nie możesz zdecydować kto nie będzie widział wydarzenia.
W profilu nikt mi się na czarno nie zrobił ze znajomych, jedyne co, to jeśli masz kogoś jako członka rodziny i ta osoba to odhaczy/nie potwierdzi to masz go na czarno. No i w wiadomościach/komentarzach na czarno są osoby, które cię zablokowały.
Cytat:
Napisane przez Marbella85
Mam do Was pytanie w dwóch kwestiach. Niestety, sama sobie nie poradzę, bo ustawienie robią się coraz bardziej skomplikowane. Mam nadzieję, że mi pomożecie
1. Jak zrobić tak żeby pewna osoba nie widziała listy moich znajomych? Jest taka opcja, bo widzę to u niektórych. Czy mogę ukryć listę znajomych dla niektórych osób czy jak ukrywam to już dla wszystkich.
2. Ostatnio zauważyłam, że brakuje mi pewnej osoby w znajomych. Doszłam do tego jaka to osoba i chciałam sprawdzić czy może zlikwidowała/zawiesiła konto czy usunęła mnie. Weszłam do naszych wspólnych znajomych i oni też tej osoby nie mają. Usunął tylko mnie czy zawisił/zlikwidował konto czy zrobił tak, że przy okazji usunięcia mnie zrobił takie ustawienia żebym w ogóle nie widziała go nawet u znajomych.
|
1. Edytuj profil, po lewej znajomi i rodzina, koło znajomych i rodziny masz rysunek ze strzałką w dół rozwijasz i wybierasz dla kogo ma to być widoczne. Jak dasz ustawienia niestandardowe, możesz zaznaczyć kto nie będzie widział twoich znajomych.
2. Konta nie można usunąć, można zdezaktywować, ale wtedy ta osoba dalej ci wisi w znajomych tylko wyświetla się, że ma zdezaktywowane konto. To o czym mówisz to jak na mój gust całkowite zablokowanie, da się tak, były mojej przyjaciółki zablokował ją, mnie i jeszcze jedną jej przyjaciółkę xDDD I nie wyświetlał się na fejsie w żaden sposób, nawet jak go się szukało u współnych znajomych
|
|
|
|