Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-18, 22:43   #141
aguu00
Zadomowienie

Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :)

Cytat:
Napisane przez peti91 Pokaż wiadomość
Dziękuje wam bardzo za wsparcie
byłam na chwilę w innym wątku i dziewczyny też zgodnie powiedziały, że to 8 a teraz już 9 tydzień. No przyjmując wg ostatniej miesiączki (23 lipca) to się zgadza ale jak jest naprawdę to nie wiadomo. Teraz jestem cała zielona i nie wiem jakie informację czytać.
Wiek płodu to w takim razie 7 tydzień a wiek ciązy 9 , więc co tu czytac o 7 czy 9 ?

A partnerowi dałam maksimum wyrozumiałości. Ale ile można głaskać go po głowie i zapewniać, że będzie ok ? On też powinien się wziąć w garść i wesprzeć mnie a nie ciągle obwiniać, że usunąć nie chciałam. Nabroiliśmy t trzeba zapłacić. Dzieciak niczemu winny nie jest.
A co do rodziców... Liceum skończyłam,teraz zapisałam się do policealnej - zajęcia co 2 tygodnie w weekend. Mama mówi, że pomoże na bank a ojciec akurat mnie nie interesuje. Pracuje zagranicą a jak przyjeżdża to chleje. Warunki mam całkiem dobre bo jak ojca nie ma to jesteśmy same z mamą i jest spoko.Ale jak przyjeżdża to koszmar. Tydzień picia i wyjeżdża znów do pracy - na szczęście!!! Także na szczęście patologią bym nie nazwała tego domu bo mama jest normalna
ja myślę żebyś na razie spokojnie do tego podchodziła.. umówiłaś się już na kolejną wizytę? a mogło też chodzić że jest to 7 tydzień (od zapłodnienia) a 9 tydzień (od ostatniej @) więc na to samo wychodzi.

Agnesuk, o to ładnie. jeszcze będzie za wami tęsknić. ale dobrze,że zaczęło się wam układać oby tak dalej..