2011-09-19, 08:36
|
|
Raczkowanie
|
1200kcal, WR i MŻ...... nie chcę więcej joja ...
Część. Szukam tu przyjaciółek , które jak ja mają problem ze zrzuceniem wagi i efektem jojo. Jest tu ktoś taki? Założyłam sobie cel ,że wakacje 2012 będą należeć do mnie. Ważę 75 kg przy 165cm wzrostu i jak wiecie nie jest łatwo zrzucić taki nadbagaż tłuszczu . Chciała bym się nawzajem wspierać i małymi krokami ale trwałymi dojść do celu. Męczy mnie już bycie na diecie , ciągły strach przed tyciem. Jak wspominałam miałam już efekt jojo bodajże 2 raz w swoim 19 letnim życiu. Jestem już tak zrezygnowana więc , bardzo chciacłabym aby ktoś z was przyłączył się do mnie. Myślę ,że nie tylko JA potrzebuję takiego wielkiego wsparcia . Myślę ,że jest wiele dziewczyn , które doświadczyły już ten efekt jojo i są zrezygnowane i nie mają zapału już do dalszej walki.
Jak wiecie do " trzech razy sztuka".
Jeżeli chodzi o mnie to :
Będę trzymała się z daleka od słodyczy i.... MIODU ( to moja zguba) , będę uprawiać sport ( siłownia) i dieta do 1200 , nie mniej... ( tak jojo skutecznie mnie zniechęca do diet typu : 1000 kcal , 9000kcal i tak dalej ) . Stwierdziłam ,ze wszelkie diety sensu nie mają i postanowiłam ,że wyprubuję dobrze znane już MZ i WR 
No to jak , dołączy się ktoś ?
|
|
|