2011-09-19, 12:34
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Wkońcu się obrobiłam, dziecko nakarmione i leży na macie gada do zwierzaczków 
Jeden dziń mnie nie było i tyle do nadrabiania hehe ,wczoraj byliśmy na obiadku u ciotki i przy okazji na turnieju rycerskim w Dębnie fajna impreza coroczna.
Mój synus dzisiaj grzecznie spał do 9 więc ja mega wyspana
Cytat:
Napisane przez Siasiek
Witam....
Po mega ciężkiej nocy wstałam o 12 godzinie  jak dobrze, że Tż ma wolne poniedziałki.
Mały katar dostał od starszego i nie mógł spać, co chwilkę pobudki na ściąganie (jak tylko drzemałam). Później o 3 mleko, ale już nie mogłam zasnąć z bólu brzucha, jaka tragedia. Tak bolało, że zwijałam się z bólu, myślałam, że rodzę!!! I jak mi się udało po tabletce zamknąć oczy to Czaro zaczął wymiotować............... i po spaniu.
Biedactwo moje takie słabe, od rana było już chyba z 8 razy 
|

Cytat:
Napisane przez spice1985
Dziewczyny, dziękuję za gratulacje z okazji spadku wagi Daisy pytałaś co robię, no więc jem lekko, nie jem kolacji ani słodyczy i codziennie wieczorem ćwiczę koło godzinki. Wstawiłabym Wam linka do ćwiczeń pilates na nogi, które bardzo fajnie działają (już kiedyś na nich wyszczupliłam tyłek i uda),ale nie umiem wstawiać linka, więc podam nazwę: Winsor Pilates buns&thighs sculpting. Na prawdę rewelacyjne są.
Agus a Ty chodzisz jeszcze na tą siłownię? Jak tam cm i kg? Gratulacje dla Oli z okazji 5 mscy!
|
kiedyś to ćwiczyłam i miałam mega zakwasy nawet na kompie to mam ale tylko 1 czesc dobrze że mi o nim przypomniałaś zaczne to ćwiczyć bo moje pulchne nóżki wołają o pomstę
|