Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-19, 13:36   #158
Karo89
Zakorzenienie

Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :)

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
KARO ja mam tylko ta kartke z laboratorium, nawet nie wiedzialam, ze jakies ksiazeczki sa
za nowy tydzien
są takie karty z grupą krwi, co wyglądają jak dowód osobisty

Cytat:
Napisane przez peti91 Pokaż wiadomość
Jeju wy to macie luksus - faceci są, mieszkanka się urządzają.
A ja w bladej
Mieszkam z mamą, z chłopakiem koniec. Pracy nie ma więc bezczynność też męczy. Łojeny aż się boję myśleć, co będzie jak przyjdą długie zimowe wieczory. Chcę wierzyć, że coś dobrego mnie jeszcze spotka ale na razie ciężko.
A nie wiecie kochane jak to jest z cesarką ? Bardzo mi zależy bo mam Hcv typu c, w dodatku 158cm wzrostu i ważę 40 kg. Masakrycznie boję się, że w ogóle brzucha nie uniosę a poród nie nie, nie ma szans. Bankowo będę cesarkę załatwiać o ile się da. W piątek mam iść do wybranej przeze mnie ginekolog i się umówić na wizytę. Jakoś ta Pani wydaje mi się fajna, stwierdziła mi ciążę i byłam u niej na pierwszej wizycie tak ogólnie kiedyś.
ooo to masz tyle wzrostu co ja, tylko, że ważę kilka kg więcej, ale też nie jestem za wielka :P hehe

Chyba możesz wybrać sobie od razu, że chcesz cc. Moja ciocia od razu powiedziała, że chce cesarkę i wiem, że miała. ale może to zależeć od szpitala, nie wiem. Musisz pogadać z lekarką.

Dobra ja uciekam

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Normalne badanie 40zł, a z tą kartą 65zł. Muszę płacić bo akurat te badania kazała mi zrobić na własną rękę.

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora