Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-19, 16:31   #2247
moria44
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!

enchan super, że będziesz częściej na forum No i dziękuję za miłe słowa, Ty poważna matko
Wszystkiego Najlepszego! Życzenia spóźnione ale szczere i gorące jak brazylijskie słońce

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
(...) miałam juz w weekend napisac ale miałam kociokwik (...)

daisy jak ja czytam co wyczynia Twój mąż to normalnie stawiam mu wirtualny pomnik, obok tego eweskowego

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
Daisy, nom, odpuszczam mu w tej kwestii .. a czy Gabulek uległ zalotom Edzika, hmm.. Była twardą sztuką i kazała na siebie czekać do następnego spotkania! Narazie dała mu polizać trochę rękę i głowę,
ale to wszystko ..
Znowu czytam i sikam

Co do mleka - nie wyrzucałabym ale uważnie przyglądałabym się mleczku i przy wsypywaniu do wody i po przygotowaniu

Achaaa dziękuję za wszystkie rady ubraniowe szukam więc jakiegoś cieplejszego, misiowego pajacyka na jesień + ciepły kombinezon na zimę (matall myślę o rozmiarze 80).
andziotku ja preferuję po domu taki zestaw jak Ty: legginsy/spodenki - bodziak na ramiączkach + bluzka. Mam też kilka sweterków, które będę zakładać na body z krótkim rękawkiem w chłodne dni.

Grazinku, Ty pisałaś, że masz kilka śpiworków i nie kupujesz kombinezona? Bo tak sobie myślę, że w śpiworku to się malucha w foteliku nie zapnie, no nie?

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora