Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-19, 15:53   #712
natisska
Rozeznanie

GG do natisska
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość

Gratuluje Synusia
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Natisska gratuluje Synusia
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
cześć mamusie

gratulacje synusia coraz ich więcej

super ze dojechaliście juz na miejsce i jestescie razem i brawo dla TZ za różyczki Wykorzystajcie ten czas jak najlepiej
Ja muszę jeszcze poczekać 9 dni na mojego TZ. I juz się nie mogę doczekać

A ja byłam dzisiaj u kardiologa na szczescię pomimo mojej malutkiej wady serca mogę bez żadnych przeciwskazań rodzić siłą naturalną została jeszcze tylko wizyta u okulisty zeby sie upewnić na 100% ze nie ma zadnych przeciwskazań do porodu własnymi siłami, bo wadę mam -5,0 i muszę przebadać dokładnie swoje oczy czy taki wysiłek nie spowoduje pogorszenia się wady
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no no to się działo heh

kochana niczym fajnym bedzie na wózkach jezdzil no wiesz-specjalnie po to studia skonczyl no ale coz....jak sie nie ma co sie lubi....

gratuluję synka

no no trzeba mu zacząć księżniczki szukac

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

a no i odebralam swoje wyniki własnie
mocz ok, morfologia bez szału ale chyba tez bez tragedii bo podobna do poprzedniej... no i glukoza wyszła mi 123 po 2h i 75g glukozy....no i nie wiem...niby w necie piszą, że norma do 140. jutro do gina to się okaze...

Dzieki dziewczyny
A chłopaki na naszym wtku rzeczywiście górą

Ultra gratuluje braku przeciwskazań i zazdroszcze, ja prawdopodobnie bede miala cesarke bo ma za wąską mienicę, ale jeszcze bedą mi to sprawdzali w szpitalu jakims metalowym czymś

Neska super ze wyniki w normie glukozą się nie przejmuj, mieści się spokojnie w normie więc bedzie dobrze, może jest wysoka bo miałaś tą większą dawkę glukozy

natisska jest offline Zgłoś do moderatora