Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-19, 17:46   #3608
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
mojemu bąblowi też w sumie dużo moi rodzice kupują
muszę im zarzucić o kombinezonie może w sportowych się już będą pojawiać, a że oni często sobie śmigają po sklepach to może wylukają

no i buty .... ale to trzeba z bąblem jechać
a pojawiają się już w ogóle kozaki zimowe w obuwniczych?? czy na razie jesień króluje?
aaaaa no i półbuty na jesień też
zbankrutuję jak nic
Jamapi ja robię tak, idę z Oliwią do sklepu Bartka mierzy buty a zamawiam je przez internet- bardziej się kalkuluje cenowo.

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
No to tak zrobię pokroje w kostkę warzywa, a boczek też i podsmażę...o widzisz o majeranku zapomniałam...muszę dokupić Dzięki musso

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Ja z butami mam fajnie, bo teściowa pracuje na stoisku koło bucikow-Bartek, Renbut(polecam!)itp. więc przynosi do domku dzieci przymierzają i albo potem płaci albo wymienia na inny rozmiar...zawsze kilka par przynosi Nie wiem właśnie czy już są kozaczki...zapytam "mamę" jutro...a półbuty na razie mam

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

A zakładacie dzieciom uzywane buty...ja mam kozaki Bartka na rozm.23 po starszej i będą na małą akurat, a dla Ani mam po kuzynce fajne półbuty firmy Ecco...i tak się zastanawiam...do tej pory wszystkie nowe nosiły, bo niby ta nóżka się inaczej kształtuje...co myślicie...

Zdarzyło mi się z dwa czy trzy razy i pewnie mi się zdarzy. Zresztą ja też buty po Oliwii sprzedaję bo mi żal że miała np. raz czy dwa na nóżce i już ją cisną.

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
się czasami zdarzy
tylko zalezy ile tej premii mi dadzą po tych moich ostatnich pyskówkach
ciesz się że masz, u nas ostatnia kwartalna była w grudniu.

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Mam adidaski ale zastanawiałam się nad zakupem nowych ale trudno jest mi podjąć decyzję, które wybrać
http://allegro.pl/nike-wmns-air-card...812135005.html
http://allegro.pl/nike-wmns-air-card...812135048.html
a patrzyłaś na stronkę neosportu?

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja już jakiś czas temu zauważyłam, że rośnie standardowo, według tabel i mogę mu kupować na kolejny rok o rozmiar większe. Tak od dwóch lat obkupuję go na wyprzedażach na kolejny sezon.

No, 5-10-15 też nie lubię I stylistyka i jakość. Tak się to rozciąga i szmaci po czasie...

A w Smyku faktycznie na Disneya albo inne licencjonowane warto na wyprzedażach...

Oj, Kaśka, Ty od dłuższego czasu już masz sny o podłożu erotycznym

Kurna, internet mi cały czas ucieka. Nie wiem czy to znowu wspaniała Vectra czy z routerem coś...
5-10-15 ma rozmiarówkę do doopy, mierzyłam spódniczkę 146 i 158 różnica w pasie była 1,5 cm a długości 2 cm. To co to za różnica. Moja córa w żadne spodnie nie wchodzi, absolutnie żadne a w innych firmach nie ma tego problemu 140 leży jak ulał.

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
A ja Wam powiem, że w adaśkach to często chodzę, bo 11 godz w sklepie na szpilach to już byłaby przesada
Ja też- ale ja biegiem lecę do autobusu czy tramwaju, biegiem z pracy, po Oliwię po zakupy, a i w pracy kilkanaście razy między pietrami. Nie wydoliłabym.

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
właśnie wróciłam od teściowej ale się z nią pokłociłam
ona do mnie " wywalasz go z domu jak psa jakiegoś , nic sie takie nie stało ! męczysz i dręczysz mi tylko tego syna "

noooo ja już tego nie wytrzymałam powiedzialam jej " ZAMKNIJJJ SIE !!!!!! co to wiesz ?!!!!~!!!!! a co ja się w sumie dziwie że mnie zdradza , patrząc na Ciebie mamo to nie miał zbyt ciekawych wzorców " i wyszłam .
ale franca. A co on nienormalny? Zwierza się mamuni?

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
on mi powiedzial że chce tomka z domu wywalić , uznał że nie moze byc tak ze całe życie będzie miał miękkie lądowanie bo inaczej nic do niego nie dotrze .

dzyewczyny chodźbym miała bardzo cierpieć to nie dam się tym razem , tutaj chodzi o moją godność i wartość .
despa jest offline Zgłoś do moderatora