Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY TO ZEZ?! Pomocy ! ..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-19, 18:01   #5
bukowina
Raczkowanie

Dot.: CZY TO ZEZ?! Pomocy ! ..

Ja też tak mam Ale wzrok mam sokoli, co zawsze też potwierdzały badania wzroku. Myślę, że w moim przypadku - taka po prostu moja uroda To chyba rodzinne, mam to po tacie. Myślę też, że zdecydowanie nasila mi się to z wiekiem i jest też bardziej widoczne, gdy jestem zmęczona. U mojego brata z kolei było to bardziej widoczne w dzieciństwie. Taka lekka rozbieżność oczu nawet jakoś się nazywa, ale nie mogę sobie przypomnieć... :/ Pogooglaj
Nawet niektóre gwiazdy, którym nie brak urody, mają takie oczy: Ostaszewska, Żmuda-Trzebiatowska, Juliette Levis czy Kasia Smolińska. Moim zdaniem nie warto się tym przejmować, jeśli Twój wzrok Cię nie zawodzi. Sama odpowiedz sobie na pytanie, czy nie czujesz, żeby Twój wzrok ostatnio się pogorszył? Czy szybko męczą Ci się oczy; czy dobrze widzisz z daleka/bliska? Jeśli nic niepokojącego u siebie nie dostrzegasz, myślę, że możesz być spokojna. Albo odczekaj jakiś czas i znów odwiedzić okulistę (najlepiej innego). No i staraj się nie przesilać oczek, zwłaszcza przed komputerem!
bukowina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując