2011-09-19, 21:21
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Dziewczonka – u mnie też tak jest. Nieważne czy mm czy UU, śpi tak samo. Ale to nawet dobrze J
Matal – szok J dziadek miał zaskórniaki. U nas było zupełnie na odwrót, jak zmarła nasza ciocia, to babcia twierdziła, że miała w mieszkaniu burasy, przeszukaliśmy całe mieszkanie i nic nie znaleźliśmy.
Lolka – a co ugotowałaś?
Gusiu – spóźnione, ale szczere życzenia z okazji rocznicy ślubu, oby było ich tysiąc razy więcej J
Moniak – a nie znalazłaś w żadnym sklepie dziecięcym? U nas były z tego co pamiętam.
Andziot – gratulacje dla Gabrysi, że tak ładnie zjadła i że jej smakowało. To był pierwszy słoiczek?
Mamaoptymistka – a ten Franusiowi katar to jak wyglądał? Bo mój Kuba ma pełno glutów w nosie i nie wiem skąd to się bierze.
Daisy – a próbowałaś mojego sposobu podkurczania nóżek? Kubusiowi pomaga, masuję mu brzuszek i podciągam mu nóżki do brzuszka, pierdziucha jak szalony. Cóż to się Gabci stało, że spanie jej uciekło? A z lekarstw to my dajemy SabSimplex.
Sen masakra! Mnie się śniło, że miałam 3 dzieci i że zginęły w wypadku samochodowym razem z moim mężem!!! Koszmar jakiś.
Delicateza – naprawdę polecam Ci to urządzenie o którym pisałam, mam je ponad pół roku i robota od tamtego czasu nawet nie wyciągnęłam. Nauczyłam się ciasta wreszcie piec, a do tej pory nie umiałam.
Anula – super, że impreza się udała, jak podróż minęła? Nie ma się czym stresować, ja jeżdżę mnóstwo z małym. Doczytałam, że dojechałaś! Brawo! I jak się z tym czujesz?
Paulizia – ja bardzo lubię brokuły, co z nimi robisz?
DAISY – wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy ślubu J i zazdraszczam męża! Mój nie ma czasu na sprzątanie…
Moria – mój też ulewa, ale jak to mówiłaś, on jest w wersji light, to skądś to się bierze. Mi lekarz powiedział, że ten typ tak ma, wyrośnie w bliżej nieokreślonym czasie.
Agus – sto lat dla Oleńki!!!!!!!!!!!!!!
Matal – mamy tego samego bodziaka co Eda na zdjęciu!!
Siasiek – współczuję nocy, zdrówka dużo dla chłopaków!
Daisy – trzymam kciuki za jutro J Ty się babo nie zastanawiaj czy Cię zatrudnią czy nie, idziesz tam jutro i pokazujesz im jaka jesteś super, sami zatęsknią i Cię zatrudnią na stałe, zobaczysz...
Mimbi – ode mnie masz 5 J
Enchan – dzięki za zaliczenie mnie do chudzielców J Przed ciążą byłam jeszcze chudsza i czekam na powrót w tamte spodnie J Ty też jesteś niesamowita, jak na dziewczę w tak młodym wieku uważam, że jesteś bardzo odpowiedzialną mamusią. Oby tak dalej!!! A Gabrysia fajowa dziewuszka J I spóźnione życzenia urodzinowe poważna matko, hehehe… Ja się zatrzymałam na 25, teraz będę obchodzić 3 rocznicę 25 urodzin J
Grazin – sposób na dziecko – super. Nam się udało wynegocjować dobrą cenę za nieruchomość, bo się Kuba spłakał na spotkaniu z właścicielem…
Listopadowa – witaj J
Uff… nadrobiłam Was, poszalałyście. My jakoś w rozjazdach te ostatnie 2 dni. Może jutro posiedzę wreszcie w domu dłużej…
Lecę się relaksować ze Star Wars
|
|