Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zimowe Dzieciaczki - styczeń/luty 2011r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-19, 21:48   #77
O La La
Rozeznanie

Dot.: Zimowe Dzieciaczki - styczeń/luty 2011r.

Cytat:
Napisane przez jaasia88 Pokaż wiadomość
no widzisz czasem warto dodać coś z innej beczki moja siostra dowiadywała się o mieszkanie na dziecko ze względu na moją rodzinkę, mówiła że jeżeli kobieta (bądź mężczyzna) nie pracuje to należy się jej mieszkanie, ale przynajmniej pół roku trzeba tam mieszkać i mieć wyrobione to coś co u nas jest NIPem jeżeli masz możliwość to podpytaj o to mieszkanie, na pewno się należy
Pół roku musimy mieszkać wszyscy,czy w mojej sytuacji może to być tylko tż?Bo jeśli tak to on jest już pół roku tu nawet dłużej a ja i I. dopiero 2 tyg.
Ja sobie na ten temacik poczytam jutro coś

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
o La la jesteś dla mnie super dzielna dziewczyna mnie się nie podobają takie związki na odległość i rodzice na odległość trzymam za Ciebie kciuki a zaglądasz do wątku mam z UK może znajdziesz jakąś pokrewną blisko mieszkającą mamę
Ja myślę że wiele jest takich dzielnych dziewczyn-czasami znajdujemy się w takiej sytuacji że nie wiemy czego słuchać czy serca czy rozumu,szkoda że jedno z drugim w parze nie idzie,bo hmm...wiadomo jak to jest.
"Serce potrafi mieć swoje racje,których rozum nie zna",a póżniej się stwierdza właśnie że lepiej było pójść za rozumem.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez magda-lenka* Pokaż wiadomość
Witam babeczki te stare i nowe Ile postów do nadrobienia się uzbierało W takiej większej kupie weselej
O La La Nie zazdroszczę Ja to muszę mieć bliskich przy sobie i na pewno w twojej sytuacji byłoby mi ciężko.
No i właśnie jest mi ciężko, nie da się tego nie zauważyć . Też należę do osób które muszą mieć przy sobie kogoś bliskiego,zaufanego...No tż też jak by nie patrzeć jest mi bliski,ale wiadomo o co chodzi Kiedy on jest w pracy,ja w tym momencie mam synka,skyp'a i Was Drogie Panie

Ajś może dość tego rozczulania zobaczymy co to będzie dalej...

"Mam serce dla zwierząt"
O La La jest offline Zgłoś do moderatora