Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-20, 07:03   #772
bybella
Wtajemniczenie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie Mamusie i brzusie

Byłam dzis na wizycie i lekarz jest na 1000% przekonany (sama zreszta widziałam) ze bedzie

SYNUŚ !!!!
super, gratulacje!!
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
A ja byłam dzisiaj u kardiologa na szczescię pomimo mojej malutkiej wady serca mogę bez żadnych przeciwskazań rodzić siłą naturalną została jeszcze tylko wizyta u okulisty zeby sie upewnić na 100% ze nie ma zadnych przeciwskazań do porodu własnymi siłami, bo wadę mam -5,0 i muszę przebadać dokładnie swoje oczy czy taki wysiłek nie spowoduje pogorszenia się wady
a mogę wiedzieć jaką masz wadę? mnie też czeka wizyta u kardiologa właśnie
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Ja jestem prawie prawie z waszych okolic - Leszno
oo to tereny mojego brataznam je
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Pearpearl niemożliwa jesteś z tymi pimpuchami, jajcuchami i innymi cyckami glancami i z tym uciekaniem przed smoczkami. Ja bym się w tym braku ochoty na mięso nie dopatrywała znaków wskazujących na "pimpuchę". Mnie od mięsa też odrzuciło od samego początku, a mam w brzuchu jajcuchy
heh nie jestem sama, na mieso to rzadko mogę patrzeć
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Cześć
Nie dałam rady zajrzeć do Was w pracy ,jeszcze mnie szef na koniec wkurzył i jutro nie pójde na badania Nie będę się prosić
przecież pracodawca ma obowiązek zwolnić cię na badania jeżeli nie możesz mieć ich w innym terminie!!

ja wczoraj miałam wizytę kumpelki z dawnych lat, powspominałyśmy trochę stare czasy i uśmiałam się strasznie od razu humorek lepszy był