2011-09-20, 08:15
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.

Przede wszystkim gratuluję Aguli !!! Już sie wystraszyłam, że Amelka wywinęła jakiś numer, bo jeszcze nie ma wpisu na 1 stronie, ale na szczęście dziewczyny mogą się już sobą cieszyć
Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21
a jak tam córa?? już jest oki?
|
Dzięki Martuś ; z Masią lepiej, a ja już staram się nie przejmować, jak córcia ma gorsze dni. Trudno, do szkoły chodzić musi i musi się przyzwyczaić. Ale jest zdecydowanie lepiej niż na początku .
Asia, Marcelowi do brzuszka z tą żyrafką
Agnysko, ale śłodki Benek . Faktycznie zmiana niesamowita w ciągu kilku dni. Tam taki malutki robaczek, a tu już dzidziol pełną parą
Cytat:
Napisane przez Malgosia1983
I już mu zapowiedzialam, że jak nie wyjdzie to mu to z kieszonkowego odciągnę 

Kurde ja nie wiem.... A to Ci nic nie powiedzieli o pępowinie? Co to znaczy "z rączką">? Ciuuu nieźle
|
Z rączką, czyli na krakowiaka . Moja Julcia się tak rodziła. Rodzi się główka z przyciśniętą rączką, przez co poród trwa dłużej. Przy cesarce nie ma znaczenia...
Indygo, ale Wam wyszedł śliczny pokoik . Agatka sobie śpi, jak królewna . Zazdraszczam, my musieliśmy wpakować łóżeczko do naszego salono-sypialnio-stołowego pokoju
Cytat:
Napisane przez thelilah
a ja zmieniłam taktykę 
już nie czekam... co ma być to będzie
teraz cieszę się ostatnimi dniami z brzuśkiem 
zrobiłam sobie 1 raz zdjęcia z brzuchem w roli głównej, będzie do albumu małego razem ze zdjęciami z usg 
teraz myślę, żeby filmik nakręcić jak się mały wierci, bo mam takie popisy ostatnio
fakt faktem, ze chciałabym mieć już go przy sobie, ale skoro nie chce to nie... nic na siłę... ja sobie poczekam 
|
Mnie również nie pozostaje nic innego
Acelinko, ale piękne ubranko do chrztu  . Uwielbiam takie klimaty, rękodzieło i te sprawy. Wystroisz Natalkę jak księżniczkę .Brawa dla mamy za mega zdolności
Cytat:
Napisane przez archinta
A powiedzcie- kupowałyście jakaś butelkę dla waszych maluszków??? Jaką???
Bo ja właśnie nie wiem co robić  Planuję początkowo karmić piersią potem się zobaczy, wiec nie wiem czy jest sens? Do czego miałaby służyć? A jestem z tych co to nie lubią kupować wszystkiego "bo może się przyda". Z laktatorem się też wstrzymuję.
Butle chyba, jak coś, można w markecie kupić i mleko do tego, no nie?
|
Ja mam z Tommee tippee taką jak na tej aukcji: http://allegro.pl/tommee-tippee-bute...807935898.html
Mam 150ml, bo też się nastawiam na karmienie piersią, więc ta będzie raczej do pojenia w późniejszym czasie. Ale jakby tak sie okazało, że syn przymiera głodem, to w razie czego będzie pod ręką. Mleka nie kupuję, bo faktycznie można dostać wszędzie i o każdej porze, ale z butelką i to taką jaką sobie wymyślilam np.; w niedzielę byłby problem
|
|
|