Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-20, 09:27   #3721
Sarasfati
Rozeznanie

Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4

Dźwiękdobry

Lalki was nadrobić to mistrzostwo

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
kurka, telefon mi się coś chrzani, już kilka dni nie mam dżwięków, tak ni z gruchy ni z pietruchy, były i nagle niema. No nic wyłączyłam, wyjęłam baterię, włożyłam ją spowrotem i włączyłam ponownie, nadal nie ma,patrzałam raz jeszcze w ustawieniach ale okazało się, że nawet muzyki nie słychać ani nie ma tego charakterystycznego dzwięku przy włączaniu tel....kurka muszę kupić nowy???
Mi tak 2 lata temu fixował. Okazało się, że głośnik padł. Naprawili mi w komisie

Dziewczynki ja wczoraj padłam jak zabita. Odgruzowywałam chałupkę do 21. Od samego rańca. Nawet za lodówkę się wzięłam...(@ się zbilża i zawsze przed tak mam )
Na szczęście u Amelki była koleżanka, więc była cisza i spokój. Jak na ironię mając w domu dwoje dzieci jest tak, jakbym nie miała żadnego.

Dziś wstałam o 6 rano i gotowałam jajka dla Melki na śniadanie, po czym przyszedł G i dał jej pizzerinkę Mogłam sobie spokojnie pospać, gdybym wiedziała.

Teraz mam zamiar usmażyć mielaki z dzika, potem sobie tylko zapiekę. Przy okazji pisania tego posta przypomniałam sobie, że ziemniaków nie kupiłam

Rozwaliła mnie laska na ogólnym Avonu

Edytowane przez Sarasfati
Czas edycji: 2011-09-20 o 09:31
Sarasfati jest offline Zgłoś do moderatora