2011-09-20, 12:58
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu
też tak sądzę o Jennie i Garrecie
Jeśli piszesz już o zachowaniu A - że dziecinne albo psychiczne.
No psychiczne - jakby nie patrzeć leczył-(a) się u tej psycholożki, czyli coś jest nie kaman z nią - nim.
Zresztą Ali to też niezłe ziółko i psychikę mogła tymi swoimi głupimi szantażami zrypać, daleko szukac nie trzeba rypnęła petardę która oślepiła Jenne - to mądre też nie było, ale psychikę mogło zrypać.
więc jak ona tak z każdym postepowała - szantażowała - czy co tam jeszcze - to nawet dorosły miałby problemy.
Jeśli chodzi o Ezrę - to tylko tak napisałam, pewna nie jestem, ale i pewne rzeczy na niego wskazują, np to co napisałam wcześniej że on też się spotykał z dziewczyną i est starszy dla Ali, a każdy się uczepił Iana - może z nim też się spotykała, i dla niego rzuciła tego drugiego? Cholria wie Dziewczyna miała nieźle w głowie jak takie pomysły jej przychodziły.
Z drugiej jednak strony - mówione było że w serialu będzie inaczej niż w książce, ale nie powiedziano dokładnie co. Może A i zabójca będzie jak w książce, a reszta odbiega bo jest inna.
Jakby nie patrzeć w książce Toby popełnił samobójstwo, spencer spotykała się z wrenem, który ją olał ponownie dla Melissy,Aria spotykała się z Seanem, nie jest tak bardzo zapatrzona w Ezrę. w książce fabuła jest inna, mimo że podobna,może właśnie fabułę zmienili a zabójcę i A zostawili.
Jak tak, to będę zawiedziona - bo szczerze wiem kto kim jest.
|
|
|