Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oleje i olejki do włosów - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-20, 18:09   #1259
dagmara_s
Raczkowanie

GG do dagmara_s
Dot.: Oleje i olejki do włosów - część III

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Mnie też, chyba się skuszę, ale wywalą mnie w końcu z domu ze wszystkimi włosowymi zakupami
dołączam się do tego grona ;D ale coz zrobic, skoro są fajne efekty nie można przestac ;D w każdym bądz razie goraco polecam babassu, ciekawe czy tez bedziecie tak zadowolone

dzis zrobilam maske o składzie: nafta, olej migdalowy, olej awokado, olej arganowy, 2 zółtka i 2 łyżeczki miodu. Efekt fajny, włosy bardzo elastyczne i błyszczące, jednak zmywało się ciężko

Chyba bede stosowac swoje oleje w mieszankach tak na 2-3h pare razy w tygodniu
, tylko babassu solo na noc, bo nie obciąża tak mocno, łatwo się zmywa i się ładnie wchłania

Jak ma się juz za duzo tych mazidel do włosów pojawia się pytanie jak to wszystko pozużywać. a i ciągle dochodzi coś nowego przez czytanie wizażu, bo kusicie i kusicie....

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Mi do włosów sprawdził się słabo, bo podobny do kokosa, ale za to do smarowania ciążowego brzuszka byłby pewnie dobry A kończy mi się moje masło shea do tego celu [/QUOTE]

a moje włosy bardzo go polubily, zaś za kokosem niespecjalnie przepadają ;D chyba trzeba na sobie testować

zaczynam pić drożdże, a co !

Edytowane przez dagmara_s
Czas edycji: 2011-09-20 o 18:08
dagmara_s jest offline Zgłoś do moderatora