Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Wrzesień !Wymianka u Agatki ! ;) Różności ! Zapraszam ! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-20, 17:23   #1
agatkaa44
Zadomowienie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

Wrzesień !

NIEAKTUALNE !
Ja piszę u Ciebie,Ty u mnie.
wysyłamy listem poleconym (do ustalenia,czy zwykły czy prio) w bąbelkowej kopercie.
Jeżeli najpierw pytasz o jakąś rzecz,a później sama nie odpisujesz,nie licz,że w przyszłości ja Tobie odpiszę.
Jeżeli nie jesteś przekonana do jakiejś rzeczy u mnie,nie pisz czy znajdę coś u Ciebie za nią. Bo ja coś znajduje,a ktoś pisze ,że jednak podziękuje/rezygnuje.Najpierw się zastanów,a potem pytaj !
Jeżeli nic nie znajdziesz,napisz np : "nic". Ja u Ciebie też odp,nawet jeżeli nic nie znajdę. Szanujmy się !
Informuję o rzeczywistym stanie rzeczy. Mówię nawet o maluteńkiej dziurce,plamce,czy mechaceniu. Ciebie proszę o to samo.
nie odmieniam się(chyba,że zajdzie jakieś nieporozumienie)
nie wymieniam się na siłę.Nie wciskaj mi rzeczy,którymi nie jestem zainteresowana .
rzeczy wymienione usuwam.

Witam Wszystkich !

Postanowiłam zrobić porządki w szafie,no i znalazłam kilka niepotrzebnych dla mnie rzeczy.Pomyślałam,że może coś się którejś z Was spodoba to się wymienię na coś co mi również się przyda

Miałam już wcześniej jeden wątek,ale kilka rzeczy wymieniłam,sporo dodałam,no i nie zostawiłam sobie miejsca na dokładkę.Dlatego założyłam nowy wątek wymiankowy

Jakiekolwiek plamki/odbarwienia są winą aparatu. Ciuszki nie mają wad,chyba że napisane jest w opisie.

1.Bluza C&A. Rozmiar z metki to XS,lecz według mnie to XS/S.Z raz ubrana,stan idealny.
2..Sweterek CROPP.Rozmiar z metki to XS,lecz ja oceniam na XS/S.Stan idealny,ubrany z dwa razy.
3.Szara Bluzka HOUSE.Rozmiar S. Przy rękawach drobne marszczenia. Super,ale na mnie już za mała
4.Czarna bluzka HOUSE.Rozmiar S. Przy rękawach drobne marszczenia. Również na mnie za mała.(Tak spodobała mi się ta bluzka,że kupiłam dwie takie same,tylko w innych kolorach).
5.Tunika szara z paskiem DIMA. Nie ma rozmiaru,ale ja oceniam na S.Ewentualnie XS.. WYmiana nie obejmuje koralików widocznych na zdjęciu.
6.Szary sweterek PAPAYA.Rozmiar S..Wymiana nie obejmuje koralików widocznych na zdjęciu.
7.Sweterek czarno-bordowo-pomarańczowo biały. Metki są obcięte,więc nie znam oryginalnego rozmiaru,ale ja oceniam na S.
8.Bluza/bluzka KABARET. Rozmiar S. Stan b.dobry.
9.Bluzka z kapturem VERO MODA. Rozmiar S. Stan b.dobry
10.Sweterek w paski ONLY,rozmiar S. stan b. dobry
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  1.jpg
Wyświetleń: 17
Rozmiar:  46,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  2.jpg
Wyświetleń: 101
Rozmiar:  50,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  3.jpg
Wyświetleń: 60
Rozmiar:  44,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  4.jpg
Wyświetleń: 49
Rozmiar:  46,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  5.jpg
Wyświetleń: 63
Rozmiar:  50,4 KB  

Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  6.jpg
Wyświetleń: 32
Rozmiar:  40,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  7.jpg
Wyświetleń: 19
Rozmiar:  36,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  8.jpg
Wyświetleń: 30
Rozmiar:  42,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  9.jpg
Wyświetleń: 23
Rozmiar:  46,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  10.jpg
Wyświetleń: 19
Rozmiar:  41,9 KB  

Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Wish !

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695

WYMIANKA

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031

Odpisz u mnie proszę

SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM !

Edytowane przez agatkaa44
Czas edycji: 2011-12-03 o 18:10
agatkaa44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując