Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-20, 17:42   #901
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
MissZuzia każda wersja ubioru dzieciaczka, ktorą podałaś jest dobra (na pampersa nie trzeba zadnych majtek zakładać, sam się trzyma). Czy założysz bodziaka z długim rękawem i na to śpiochy czy pajaca, to zależy tylko od temperatury jaką masz w domu. Ale lepiej dziecka nie przegrzewać, maluszkom na ogół jest cieplej niż dorosłym (krew szybciej krąży), tylko nie sugerować się zimnymi rączkami i stópkami (na karku się sprawdza).

ja ostatnio mało pisze, ale czytam was na bieżąco. Moja Emi stała się małym szatanem, wszędzie chce chodzić a nie zawsze ma się czego złapać i się drze, żeby jej pomóc do tego ten ząb co się kluje od 2 tygodni wykluć się nie może i ją boli, bo pcha rączki i co popadnie do buziuni i gryzie. Ale już ma niezłą górkę na dziąśle i taką twardą, więc myślę że lada dzień powitamy ten pierwszy ząb

ja dziś na badaniach byłam w labku.

dodatkowo mój mąż miał tydzień temu artroskopię kolana i chodzi o kulach i nie ma z niego żadnego pożytku w domu ja muszę się zająć sama sobą, małą, domem i jeszcze nim, bo nawet sobie szklanki herbaty z kuchni do pokoju nie przeniesie także fajnie mam
Anankee oj to nie zazdroszczę sytuacji w domu, ale pewnie mąż jak tylko dojdzie do siebie to Cię odciąży trochę. To dopiero pierwszy ząbek Twojej córci?

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o prawa pracowników to ja doskonale wiem, że nie jest tak jak powinno być. Mój szef to szycha w mieście i nikt mu nie podskoczy(jeździ samochodem pod wpływem, lub na wielkim kacu, nawet policji się nie boi). Facet wyprawia co mu się podoba. Ludzi ma za hołotę. Wiadomo że teraz każdemu na pracy zależy i nikt mu się nie sprzeciwi. A on jeszcze potrafił wyskoczyć z tekstem "jak się nie podoba to może się Pani zwolnić"
U mnie jak ciężarna chciała iść na badania to nie było problemu z wyjściem, ale trzeba było odpracować czas wyjścia!
Anabellita kawał chama jednym słowem, ale tak to już jest na tym świecie, że kto ma kasę ten rządzi.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora