MissZuzia każda wersja ubioru dzieciaczka, ktorą podałaś jest dobra (na pampersa nie trzeba zadnych majtek zakładać, sam się trzyma). Czy założysz bodziaka z długim rękawem i na to śpiochy czy pajaca, to zależy tylko od temperatury jaką masz w domu. Ale lepiej dziecka nie przegrzewać, maluszkom na ogół jest cieplej niż dorosłym (krew szybciej krąży), tylko nie sugerować się zimnymi rączkami i stópkami (na karku się sprawdza).
ja ostatnio mało pisze, ale czytam was na bieżąco. Moja Emi stała się małym szatanem, wszędzie chce chodzić a nie zawsze ma się czego złapać i się drze, żeby jej pomóc

do tego ten ząb co się kluje od 2 tygodni wykluć się nie może i ją boli, bo pcha rączki i co popadnie do buziuni i gryzie. Ale już ma niezłą górkę na dziąśle i taką twardą, więc myślę że lada dzień powitamy ten pierwszy ząb
ja dziś na badaniach byłam w labku.
dodatkowo mój mąż miał tydzień temu artroskopię kolana i chodzi o kulach i nie ma z niego żadnego pożytku w domu

ja muszę się zająć sama sobą, małą, domem i jeszcze nim, bo nawet sobie szklanki herbaty z kuchni do pokoju nie przeniesie

także fajnie mam