Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów.Offtopowo część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-20, 20:41   #2247
Patrysia007
Raczkowanie

Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów.Offtopowo część III.

Cytat:
Napisane przez Lenka_Magda Pokaż wiadomość
Ja nie farbuję od 9 miesięcy a pasemka delikatne robiłam w kwietniu - chce by odrosty nie były aż tak widoczne... Pewnie jeszcze raz je zrobie przed studniówką żeby te włosy jakoś wyglądały a teraz akcja zapuszczanie.
Odrost mam 9 cm także szału ni ma ;P

Dziewczyny nie poddawajcie się! Mówie to wam ja. Platynowa blondynka która pofarbowała włosy na ciemny blond. Wyszedł mi brąz z rudym bo farba róznie się przyjeła na odroście i na farbowańcach .Potem to się spłukiwało i miałam dwa kolory rudy i blond. Wyglądało to okropnie! farba zmywała mi się jakieś 4 miesiące! i tak chodziłam i chodze z głową w 3 kolorach : MÓj kolor, rudy i blond platynowy.
9cm? ile ja bym dała za 9 cm... mam max.1,5 cm. pod spodem a na górze może z 0,5 farbowałam 1.09...
Pozwolicie, że dołączę? w tej chwili optymistycznie podchodzę do tego pomysłu, choć trochę się obawiam, bo nigdy nie miałam bardzo dużych odrostów
Ombre hair jest jeszcze w modzie? mało osób teraz widuję na ulicy z takimi włosami
Patrysia007 jest offline Zgłoś do moderatora