2011-09-21, 12:10
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przedłużanie rzęs
Cytat:
Napisane przez ulinka7
a ja mam taką sprawę: chyba narazie nie zdecyduję się na przedłużanie 1:1 bo boję się że za bardzo osłabię swoje rzęsy. Zamiast tego na jakieś imprezy-wesele itp aplikuję sobie kępki, starannie, dosyć gęsto i efekt też jest super-staram się tak dobierać aby nie wyglądało to sztucznie. Tylko zazwyczaj ten klej dodawany do kępek jest na tyle słaby że trzymają się ładnie max 2 dni. Chciałabym się doradzić co sądzicie o tym aby zakupić dobry-bardziej profesjonalny klej(podobno dobry jest DUO) i poprzyklejać na niego kępki?? Myślicie że będą się ładnie trzymały?? I jak myślicie-jak długo??Da radę kilka tyg.?? Ktoś się orientuje czy kępki trzymają się lepiej-na dobry klej- niż takie pojedyncze rzęski?? Z góry dziękuję za odpowiedź
ps. niektóre z Was piszą o kosmicznych cenach za "1:1". U mnie w mieście w tej chwili normalne ceny to 100-130zł czasami gdzieś jeszcze zostało 140-150zł  Ja już ponad rok się zastanawiam nad tym "zabiegiem"...eh....
|
Masz identyczny problem, jak ja - też cały czas się waham, czy przedłużać, czy nie... W przyszłym roku biorę ślub i boję się, że zniszczę sobie rzęsy... A jak jest z kępkami? Jakiej firmy kępek używasz i gdzie je kupujesz? Bo może wypróbuje je na sobie
|
|
|