Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kryzys w związku?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-21, 13:36   #1
WindesGeliebte
Przyczajenie

Kryzys w związku?

Hej kochane/i Przejdę od razu do rzeczy i spróbuję to streścic. Mam 20 lat, mój chłopak 22, jesteśmy razem od ok. roku. Od 2-3 tygodni czuję, że moje potrzeby w związku są olewane. Przez to ja stałam się dla niego chamska, a co za tym idzie- on dla mnie też. Nie czuję żadnego zainteresowania moją osobą. Zoobrazuję:
1)byliśmy u jego rodziny na dużej imprezie rodzinnej- tańce itd. W ogóle się mną nie zajmował...Nie jestem księżniczką ale jako osobę towarzyszącą wypada zapytac jak się bawi, czy ma na coś ochotę. Trochę potańczyliśmy, a potem sam się bawił...Poszłam się przejsc nawet nie zaproponowal, że pójdzie ze mną. W końcu sama poszłam do pokoju- przyszedł za 3h za mną jak się skończyła impreza.
2)tydzień temu byłam chora. Ostra angina, wysoka gorączka. Nie przyjechał. Nawet nie zadzwonił. Napisał smsa 'zdrowiej' apotem czy upiekę mu jego ulubione ciasto i on sobie po nie przyjedzie.

Nie wymagam bóg wie czego. Chodzi o to, że kiedyś było inaczej- był czuły, opiekuńczy, troskliwy, dzwonił i żył moim życiem tak jak ja żyłam jego. Teraz owszem widzi, że coś jest ze mną nie tak i uważa, że ja przesadzam i robie z igły widły. Cały czas mówi mi, że mnie kocha ale ja już tego po prostu nie widzę.
Rozmawiałam z nim tyle razy, mówiłam jak bardzo brakuje mi bliskości i czułości, a on nadal potrafi spać odwrócony plecami kiedy ja proszę, zeby mnie przytulił.

Nie wiem jak tę sytuację rozwiazac.Siedzę i płaczę. To moj pierwszy tak poważny związek. Nie wiem, czy rozwiąże to moja obojętnośc i pare dni przerwy czy wyrzucenie wszystkiego co mi leży na sercu.
Proszę Was, pomóżcie, doradźcie i podzielcie się doświadczeniem!
WindesGeliebte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując