Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-21, 16:55   #3669
karolinee1983
Zadomowienie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
to tak jak u mnie, już sama nie wiem co mam robić, nie wiem co ja robię źle że on nie chce spać, jak zaśnie po wielkich trudach na rękach to nie ma możliwości odłożyć go do łóżeczka czy wózka, zaraz sie budzi i ryk ........... ręce mi już opadają bo on nie złazi z nich cały dzień ........ nie mogę rozszyfrować jego rytmu dnia, bo każdy jest inny, on nie ma określonych godzin spania ........ nawet spacer nie pomaga bo jak on nie śpi to w wózku leżał nie będzie ........ prosze pomóżcie mi, co jak mam robić ??
oj, skąd ja to znam u nas też czasami rączki zdziałają cuda, ale później odkłada się delikwentkę do łóżka i jest duże rozczarowanie ja niestety na moją recepty nie mam, staram się przyzwyczaić, że u niej raz tak a raz siak

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki!
Kurde, jak zwykle łza się zakręciła, że tak o mnie pamiętałyście! - dziękuję !!!!

Taki miałam cieżki czas ostatnio, ale teraz musi być już tylko lepiej...

Własnie wróciłam ze spacerku z małym, fajnie mam, bo niedaleko park ( Beatko - ten w Pałacyku Oborskich, to naprzeciwko naszego domku - ZAPRASZAM! )
Jeszcze dosypia na huśtawce, ale już mruczy pod nosem i zaraz pędzę szykować butlę. Moja mała dupcia waży już 8100...
Niestety, nauczony jest na rękach, a mi przy okazji trzaskają kolana, no i inne kości
Mój maż ( pamiętacie jak pisałam ,,pseudo-mąż'' hehe ? Nie zapomnę też, jak jedna z Was napisała, że kiedyś będziemy się z tamtej sytuacji śmiać - to były prorocze słowa ) robi dwunastki w robocie, no i jestem sama od 6 do 20. Bo robi w Krośnie.
Ale wiecie co? Między nami jest...rewelacyjnie...
W życiu bym nie pomyślała, że osobne mieszkanie może tyle zmienić...No szok.
Chociaż spieramy się, to nieuniknione, ale o takie drobiazgi typu mokry ręcznik w łazience, albo ubłocony dywan...

ajjj mały kwęka...
Super, że u Was wszystko się tak ładnie układa oby tak dalej

A my wróciliśmy ze spaceru, na którym mała nie spała of course teraz leży w łóżeczku, patrzy się na karuzelę, ale słyszę, że czkawę dostała

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora