Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-21, 17:10   #3670
patik87
Zakorzenienie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnośnie wody morskiej... Codziennie kozy Radkowi wyciągam i fukam tymi wodami do noska... To nie za dużo? Bo czasem to mu do gardła zaleci i musi odkaszlnąć, i czy to jest bezpieczne?
Nie mam się kogo zapytać....
Na opakowaniu napisane max 6 razy, ale ja czasami i więcej zakraplałam.

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Cześć kochane moje mamy i ich skarby!

Stęskniona już i prosto do Was mnie przygnało, jak tylko dopięli nas ( w wynajmowanym miejscu ) do internetu !

Teraz już będę udzielała się na bieżąco, obiecuję ! Przed tem nawet nie miałąm internetu, a i telewizja też dopiero od dzisiaj hula.
Myślę, że osiądziemy jednak tu na dłużej, trochę przemeblowałam, poprzestawiałam, jeszcze tapety chcemy przykleić, bo te ściany jakieś takie zimne.
Potem popstrykam fot, to Wam wkleję w klubie.

Napewno się nie wdrążę w to co przegapiłam, ale myślę, że będę już na bieżąco z wszystkim, tak jak kiedyś.

Ale teraz jeszcze lecę pisać pracę i dziennik praktyk na studia bo nie mam żywcem nic, a w następnym tyg. mam oddać do dziekanatu.
Może dam radę póki Igor śpi.
Małego oczywiście też wkleję, bo dawno go tu nie było.

Buziiii!

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Aaa i Aaniu sto lat sto lat, niech żyje żyje nam!!!!!!!!!!!!!!
Witam Słońce Ciebie z powotem z nami. Świetnie że macie już łącze.
Opowiadaj co tam się u Ciebie działo jak Cię nie było. I jak Igi się miewa? kolki poszły i zaparcia?

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Jakie macie metody usypiania dziecka w dzień ?
dobre pytanie. Wieczorem po kąpaniu odkładam do łóżeczka i sama zasypia. W dzień nie ma takiej opcji. Lulam, śpiewam syczę i noszę. Ja zamknie oczy to odładam do łóżeczka albo na łóżko. Rzadko kiedy pośpi dłużej niż pół godziny. Na spacerach śpi.
A Ty masz huśtawkę i co nie pomaga? ja się czaję i chcę kupić, może zadziała?

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Ku**a nie uwierzycie co moje dziecko zrobiło.
W chwili kiedy pisałam,ze tłucze kredki przyszedł do mnie z chusteczkami.Patrzę a ma rękę osraną,nie wiem jak to zrobił.Wymyłam dupsko,rękę ,nogi,idę do kibla by spłukać wodę a tam kupska nie ma,więc pytam gdzie zrobił bo i nocnik czysty a ten zaprowadził mnie do pokoju chłopaków a na biurku Maksa wielka KOOPA.
Skąd on do cholery bierze pomysły
nie mogę. Oplułam monitor( który i ta brudny).
Wesoło macie. Dawaj go do mnie

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
( wybacz, ale wiem że ci nie do śmiechu). zadziwiające dziecko.. wzięłabym go do siebie na trochę. niech i mój T. zobaczy że dzieci są zauważalne w domu. och gdyby on mu tak nakupkał do buta

Ania wszystkiego dobrego, Sto lat!

Ej nie zaznaczyło wszystkich postów, no coooo? heloł.
Skleroza i nie wiem co miałam napisać.

Teraz nadaję o sobie.
W nocy jak zwykle od 4 nie śpimy.
MACHA łapkami, kręci głową, kwęka... A mi się wtedy chce spać bardziej niż w innych godzinach nocnych. Chyba gazy. Espumisan daje na noc, ale chyba mało pomaga?o
Od 9 została z teściową, pojechałam na zakupy.
Ale: chciałam zostawić małą z moją mam, bo wiem że przed weselem teściowa ma trochę roboty, i mówię że jak nie może zostać to moją mamę ściągnę- to było w niedziele.
Uparła się że zostanie. Ona jest zazdrosna jak moja mama się opiekuje Sarą, jak nic.
A dzisiaj jak wyjeżdżałam to podtekst żebym szybko wracała
I co? takie zakupy na wariata to...
Kupiłam: 2 pary spodni i żakiet.
Lakier pękający do paznokci- słyszał kto o takim wynalazku? Niezły efekt. Potem będe się bawić.
Zapłaciłam za szkołę czesne (1700 zł ) i wróciłam.
Głowa mnie boli cały dzień, apapy nie dziłają

Wodaqua wysłałam Ci cosik. Przepraszam że tak późno.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora