2011-09-21, 19:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VII
Cytat:
Napisane przez Antii89
karmazynka99 Właśnie zajrzałam do Twojego albumu i mnie wcięło.  Co Ty robisz, że masz takie piękne paznockie?? Naturalnie masz je mocne czy jakoś czarujesz? Ja nie mogę mieć długich, bo noszę soczewki, ale nawet krótkie mi się łamią i rozdwajają. Zazdroszczę.
|

rczej naturalnie
uzywam jakiejs odzywki adosa z mango keretyną, ale sadze że ona nic nie daje, bardziej jako baza pod lakier 
kiedyś żeb je wzmocnić wcierałam przez tydzien serum z wibo z witaminą c(?) i wapniem chyba, i po niej płytka sie o wiele ładniejsza zrobiła 
no i kiedyś moczyłam w oliwie czasem, ale ostatnio jakoś nie mam na to czasu 
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------
Cytat:
Napisane przez pluskotka
Tego się właśnie obawiałam  no nic, może niedługo spróbuje, tym bardziej, że nadchodzi powoli moja znienawidzona pora roku- zima. A zimą trudniej o witaminki, więc chociaż w tabletkach.
Właśnie jestem po 'peelingu' skóry głowy cukrem i szamponem. Nie wiem, czy zobaczę jakiekolwiek rezultaty, bo łatwe to nie było, ale coś tam potarłam o skórę. A na to Wax aloe vera. Właśnie czuję jak mi ścieka woda, choć dobrze wyciskam wodę z włosów  A czy Wy jak robicie sobie maseczki używacie zwykłej folii np. z jednorazówek lub worki na śmieci czy macie specjalne czepki foliowe? Bo ściekająca woda doprowadza mnie do szału, mimo chusteczek wetkniętych z przodu na czole i z tyłu nad karkiem.
|
ja czepki,
Cytat:
Napisane przez KONICZYNKA 47
Ja też reklamówki, ale zawiązuje je możliwie ciasno. Szkoda mi kasy na foliowe czepki jednorazowe.
|
ja te czepki jednorazowe przez pare miesiey wykorzystuje
Moja pielęgnacja włosów
|
|
|