Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-22, 12:15   #2764
Camomile
Zadomowienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!

Hej dziewczyny, melduje sie, zebyscie wiedzialy ze zyjemy.

Chcialam pozyczyc wszystkiego najlepszego, duzo usmiechow, radosci naszym dzisiejszym solenizantom Tymusiowi i Igusi

Podobnie jak Moria, nie moge uwierzyc jak to zlecialo...
Jeszcze miesiac i na forum bedziemy miec pierwsze polroczniaki

Mary
, dobrze, ze ze z katarkiem lepiej.
Duzo zdrowka dla Was, i dla pozostalych chorowitek

MoniaK, trzymaj sie Nie wiem, jak Cie pocieszyc, ale wiem co przezywasz, pamietaj, ze wreszcie bedzie lepiej...

Paulizia, fajne te kombinezoniki.
Ale ja musze szukac takiego ze stopkami, bo mala wszystkie skarpetki sciaga w sekunde, pociera czesto stopkami...
No i brawo za dietke

Daisy, doczytalam, ze z mandatem Ci sie upieklo i z praca bedzie dobrze, super

Andziot, Nadia tez wali stopkami o podloge, czasem b. mocno...

zosiaaaa
, szkoda, ze z ta niania nie wyszlo. Mam nadzieje, ze znajdziesz kogos rownie dobrego... moze jeszcze ktos poleci...?

My bylismy w poniedzialek ogladac przedszkole kolo nas, w porzadku ale szalu nie ma. Nie wyobrazam sobie tam teraz zostawic niuni samej dobrze, ze jeszcze kilka m-cy bede w domku z nia...

A u nas na Nutramigenie powoli sie poprawia, karmie jeszcze UU raz na dwa dni, produkcja powoooli spada, mam nadzieje, ze niedlugo juz zupelnie przestane dawac UU. Niunia ladnie nam spi w nocy (dzisiaj 21-8), w dzien za to prawie w ogole. Moze 2x 30 min srednio. Na ale nie mozna miec wszystkiego, wiec nie narzekam (tylko na forum nie mam za bardzo kiedy wejsc ).

Ale zauwazylam, ze moja waga zamiast spadac rosnie (chyba jednak karmiac UU duzo kalorii samo sie redukowalo), wiec wzielam sie za siebie.
Od wczoraj dieta i 3/4 w tygodniu cwiczenia z DVD Cindy Crawford (pewnie sie bedziecie smiac, ale mam do nich sentyment, no i bardzo efektywne sa dla mnie) plus 50 brzuszkow dziennie, no i spacery...

Edytowane przez Camomile
Czas edycji: 2011-09-22 o 12:22
Camomile jest offline Zgłoś do moderatora