2011-09-22, 15:13
|
|
Meravigliosa creatura
|
Dot.: Aktualny konkurs
A zwróciłyście uwagę, że mnóstwo komentarzy pod oceną ma się nijak do ocenianych zestawów, w sensie, że dziewczyny komentują, a pewnie nawet nie zobaczyły, co w tych kosmetyczkach jest i co ktoś napisał w uzasadnieniu. Ja na przykład się pomyliłam i tylko jedna osoba to zauważyła i to dopiero po moim sprostowaniu. Ktoś inny się tez pomylił i zaznaczył tylko jeden kosmetyk, w opisie miał więcej, i co? I nic, w komentarzach hasło typu: "Super zestaw!" No jaki zestaw, pytam się? I też tam chyba tylko jedna osoba zwróciła na to uwagę zamiast komentować bezmyślnie. Wydaje mi się, że część osób w ogóle na nic nie patrzy, tylko leci po kosmetyczkach, byle zostawić więcej komentarzy typu: "Super zestaw, daję 5". No i oczywiście: "Liczę na rewanż!", bo tak naprawdę tylko o to im chodzi. Ech... Też pierwszy raz biorę udział w wizażowym konkursie, ale widząc co się dzieje, wcale nie mam nadziei na wygraną.
Zwłaszcza, po tej wypowiedzi Aż sobie sprawdzę jaką mam średnią, żeby potem zobaczyć jak spadła, bo po moim uderzeniu w stół na pewną jakiś nożyce się odezwą
|
|
|