2011-09-22, 15:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.
Cytat:
Napisane przez minio1984
Jak miło, że ktoś mnie jeszcze pamięta  . W takim razie jak temat zamknięty to będę do Was wpadać.
Natka co do Peselu to ja jeszcze nie dostałam  , a tz złożył wniosek 5 wrzesnia, ale nie wiem ile sie czeka 
A propo majtasów zamówiłam sobie jeszcxze w ciązy i sa troche ciasnawe  , chyba muszę zamówić większy rozmiar 
|

U nas dwa tygodnie się czeka na pesel. Moje majtasy są idealne
Cytat:
Napisane przez archinta
|
Gratulacje!!! 
Cytat:
Napisane przez minio1984
Właśnie miałam się pytać o ulewanie, mój Adaś też bardzo często ulewa, nawet, 1-1,5 po jedzeniu, a potem dostaje czkawki i się rozbudza i znowu chce cyca i tak w kółko  . Ostatnio często się zachłystuje przy jedzeniu, pieronek za łapczywie je, a ja zawału mało nie dostaje  i nie zawsze mu się odbija, ale to wiem, ze niby nie po każdym karmieniu musi się odbić. A i ostatnio na tz ostro chlusnął, spodnie i koszulka poszły do prania, ale pytałam się pielęgniarki ostatnio jak była i powiedział, że jak takie wymioty nie zdarzają się co dziennie, to nie ma się co martwić.
Kurczę właśnie mu się ulało i zalał sobie ubranko, muszę iść przebrać, a miał iść spać, o i oczywiście czkawka eh 
|
To u nas podobnie jest
|
|
|