Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-22, 17:12   #1824
happy2gether
Wtajemniczenie

Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
A ja wkońcu nie pokazałam naszych obrączek. Oto one
śliczne

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
my nawet nie staraliśmy się próbować
my też nie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Tak się niektóre buntowały, że po ślubie się nikt odzywać nie będzie, a widzę tu prawie same mężatki, reszta poszła

Kupiłam (w sumie zamówiłam) buty Jednak białe Kolorowe też by mogły być dokładnie taki wzór, ALE są w środku wyścielone twardszym materiałem i dodatkowo kolorowy atłas (?) z wierzchu jest ponoć masakryczny do doczyszczenia i mi na listopad poleciła inny materiał (satynę?). Są tak mięciutkie, że buty taneczne, które przymierzałam były masakrycznie niewygodne W sumie przymierzałam na 8 cm obcasie i na 5 cm. Tych na 5 cm w ogóle nie czułam na stopie, wysokość dla mnie idealna, bo jej w ogóle nie czuję, ale wzięłam te 8 cm Nadal okropnie wygodne, ale już czuć, że mam na nodze obcas

Koloru przewodniego żadnego nie mamy, będzie kolorowo ogólnie , więc bukiet chcę taki (chyba gdzieś z z któregoś wątku PM2011 go mam ):
1) A nie mówili Ci, że krowa co dużo ryczy, mało mleka daje?

2) bukiet cudny ale nie ma szans żebyś dostała piwonie w listopadzie

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Niunia i jak film?
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując