Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-22, 23:44   #855
NIKaP-n
BAN stały

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
ta fajna ale nie dla mnie- ale też lubię to połączenie lakier i pikowanie

w ogóle ma lekkie wrażenie, że w zasadzie trochę się zgadzamy jeśli idzie o torby mnie się zwykle podobają twoje typy i zakupy a hanusia się za mało "wywewnętrznia" i nie wiem

też mi się tak zdaje, co Monie, to Monie
Kurna, mam nadzieję, że jutro pomidydki dostanę...

Chcę jeszcze zaprawić dynię i cukinię, ale nie wiem jak?
Dynię podgotuję i z wodą osoloną zagotuję w słoje, ale cukinię ???

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Ale problem w tym, ze nie wiem co widzi mi sie bardziej

Fajna

A no tak, ja przy Tobie juz trace rachube

Moja andi tez od poczatku wyglada jak szmata ale przyzwyczailam sie No i mialam racje gdy stwierdzialm, ze to nie moze sie naprostowac, pamietam, ze ktos na watku wmawial mi, ze glupoty gadam

Lakierowanego birkina w weza najlepiej Ogladalam je w googlu przed chwila
Ale moze i lepiej nie bo pewnie by zrobili te Linde czy jak jej tam w lakeirze a ona ma kiepski ksztalt

Monia ta brazowa to jest ta sama na obu zdjecia tylko jedne z fleszem to wiadomo, ze kiepsko wyglada Ale jest genialna prawda

No super jest U tego sprzedawcy juz jej nie ma ale chyba inni maja podobna tylko z zamkiem u gory i troche mniejsza niestety.
A czarna chyba kiepsko wyszla bo przeswietlona flashem, tak jak brazowa na drugiej fotce.
Bierz brąz strusia, mówię Ci to ja, Monia
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora