Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-23, 20:00   #1312
olla74
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Ja żem jest od dietetyki
czego koleżance trzeba?

Mww...no żesz co za... piiii
ja już przestaję wierzyć w taką "wspaniałą", bezinteresowną miłość...ni ma :niee:

Badymka stres przed nieznanym jest normalny, każdy tak ma, nie wmawiaj sobie tylko "niewiadomojakich" strachów
i nie zmaykaj wieka, a nóż się żywy termofor przyplącze
Albo i przeziębienie, ewentualnie widelec (do pary )

Porada żywieniowa w sensie co jeść w moim wieku i stanie(wycięta tarczyca) co by pobudzić metabolizm i nie tyć np 1,5 kg dziennie (wahnięcia wagi też)

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Tyle lat Go znałam, ale muszę Wam powiedziec, że jakoś nie jest mi smutno... mam za soba gorsze doświadczenia więc to jakos po mnie spłynęło.. nie warto nad nim rozmyślać...

Jeszcze dostanę po nim niestrawności albo kostka gdzieś mi stanie w gardle i się uduszę... to byłaby sensacja...

Będzie fajnie... yyyy.. przegapiłam wpis w którym poinformowałaś nas gdzie wyjeżdżasz.... zaraz nadrobię...
.
Zdrowe podejście. I to mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Mww taaak pląsanko
ja dziś do Cuba śmigam sesese...zobaczymy czy Pan Ratownik będzie
to na kawusi omówimy pląsanko
To Pan Ratownik wciąż na tapecie?

No to Badymka nam się edukuje.Super

Ja myślę nad choreografią ale 1-na jest za 6tys , a 2-gą otwierają w styczniu więc zobaczę co i jak
Myślałąm też nad kierunkiem Asystent osoby starszej i niepełnosprawnej.
Fizjoterapia.Rehabilitacj a narządu ruchu.I coś jak osobisty trener w fitnesie.Ale na razie koszty mnie powalają i nie wiem jak z poziomem w Kielcach. Muszę poszukać.
DZiecię było na powitaniu jesieni i super się bawiło, ja też tylko zmarzłam.Idę napić się herbatki i do łoża małżeńskiego -tylko ,że sama, bo małż w pracy.Miłego początku weekendu

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora