Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie warto być kobieta..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-23, 21:01   #106
dawidowskasia
Zakorzenienie

Dot.: Nie warto być kobieta..

Cytat:
Napisane przez findsomething Pokaż wiadomość
Przestań, po co kobiety mają udawać że nie są świadome swojej siły percepcji? Po co udawać świętoszka i wszystko kategoryzować, "formalizować". To oczywiste że kobieta podoba się mężczyźnie i wszystko co tyczy się jej wyglądu - potrafi oszołomić mężczyznę i wpływać na jego myślenie, działanie.

Ja również rozpuszczam włosy i odsłaniam nogi gdy muszę coś załatwić z urzędnikiem - to tylko człowiek a warto by przemawiały za mną nie tylko czyny i słowa ale również inne czynniki działające na męską świadomość.

Jesteśmy oceniane za kompetencje!! Ale również za wygląd.. za uśmiech, za zachowanie. A skoro są faceci podatni na trzepotanie rzęskami to czemu nie zatrzepotać???
jeśli kobieta nic sobą więcej nie przedstawia, jest tępa i nieogarnięta t owszem, powinna trzepotać. I tak nie ma nic do stracenia
Poza tym takie rzeczy działają z reguły na prymitywów. Zresztą panie w urzędzie również są milsze dla przystojnych panów, więc nie generalizujmy.

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez findsomething Pokaż wiadomość
nigdzie nie powiedziałam że trzepoczę rzęsami czy dekoltuję się do pępka - użyłam tego trzepotania raczej jako przykład.

Nie chichoczę i nie mrugam jak idiotka - zachowuję się poważnie i profesjonalnie, moim narzędziem jest tylko ubiór który zawsze jest elegancki ale kobiecy.
nie, napisałaś jedynie,że rozpuszczasz włosy i odsłaniasz nogi jak idziesz coś załatwić
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując